Sissy Spacek u Krugu 2, a Reese na vjenčanju - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Sissy Spacek u Krugu 2, a Reese na vjenčanju

Sissy Spacek u Krugu 2, a Reese na vjenčanju

Sissy Spacek se vraća na velike ekrane u žanru koji ju je i proslavio, a Reese Witherspoon u svoj je raspored, nakon nogometa, ugurala veliko filmsko vjenčanje.

19.04.2004 0 komentara

Sissy Spacek u Krugu 2, a Reese na vjenčanju

Hororac 'Carrie' redatelja Briana De Palme bio je 1976. godine odskočna daska za karijeru Sissy Spacek. Iako je tada imala 27 godina, zahvaljujući svojoj krhkoj tjelesnoj građi lako je i uvjerljivo odglumila sramežljivu i povučenu teenagericu.

Film je snimljen prema noveli Stephena Kinga, a njegova radnja se vrti oko maturalne zabave. Napetost i strava u 'Carrie' ipak ne proizlaze iz odabiranja maturalne haljine, nego iz velikih telekinetičkih moći koje ta djevojka posjeduje. Carrie je predmet sprdnje svojih vršnjakinja iz razreda, a život joj ne olakšava ni njena psihotična i fanatično religiozna majka. Sve frustracije koje se u njoj zbog toga nakupljaju, provale iz nje na monstruozan način nakon što postane žrtvom okrutne šale na maturalnoj zabavi.

Danas, 28 godina nakon 'Carrie', nakon pregršt dramskih uloga i Oscara za 'Rudarevu kći' (1980.) Sissy Spacek će ponovo glumiti u horor filmu. I to ne u bilo kojem, nego u onom najspominjanijem i najočekivanijem - 'Krugu 2'.

Sissy će uz Naomi Watts i Simona Bakera započeti sa snimanjem sredinom svibnja i to pod redateljskim nadzorom Hidea Nakate, a još ne zna koju će ulogu imati. Već smo pisali o tome da se scenarij Ethana Krugera za ovaj nastavak 'Kruga' skriva poput oružja za masovno uništenje, a čini se da će tako biti i s likom kojega će glumiti Sissy. Kako je objavio Reuters, producenti, navodno, žele stvoriti mističnu atmosferu oko njene uloge.

Nikakve misterije nema oko uloge Reese Witherspoon u nadolazećoj romantičnoj komediji 'The Proposal'. Osim što će imati glavnu ulogu, ona će i producirati film o paru koji se suoči s mnogim problemima tijekom organizacije svog vjenčanja.

Ne znamo da li je sličan zaplet Reese imala i u svom privatnom životu, prije svog vjenčanja s glumcem Ryanom Phillippeom. Oni su u (čini se) sretnom braku od 1999. godine, a imaju i dvoje djece.

Reese je nedavno glumila u 'Plavuša uzvraća udarac' i u 'Vanity Fairu', a nedavno smo pisali i o njenom slijedećem projektu, komediji 'Sports Widow'.

Komentari

Nema komentara.