Rastaju se Reese Whiterspoon i Ryan Phillippe - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Rastaju se Reese Whiterspoon i Ryan Phillippe

Rastaju se Reese Whiterspoon i Ryan Phillippe

Ni baka Phillippe nije mogla spasiti klimav brak zlatnog holivudskog para. Reese i Ryan se dobro drže, a najteže je, kao i uvijek - novinarima.

p.h. 31.10.2006 0 komentara

Rastaju se Reese Whiterspoon i Ryan Phillippe

Reese Whiterspoon i Ryan Phillippe se rastaju, javila je u ponedjeljak glasnogovornica zlatnog holivudskog para Nanci Ryder. 'Oboje ostaju privrženi obitelji i molimo vas da poštujete njihovu privatnosti privatnost njihove djece', stoji u službenom priopćenju. Witherspoon (30) i Phillippe (32) oženili su se 1999., nakon što su zajedno glumili u filmu 'Okrutne namjere'. Iz tog braka imaju dvoje djece, 7godišnju Avu i 3godišnjeg Deacona.

Holivudskim trač kolumnama već dugo kolaju glasine da nešto nije u redu s njihovim brakom, pa se na nedavnu pojavu Reesina trbuščića gledalo kao na tračak nade za spasenje bračne zajednice. Ipak, sve je puklo prije dva tjedna kad se par pojavio na američkoj premijeri filma 'The Flags Of Our Fathers' Clinta Eastwooda u kojem Phillippe glumi. Tada je novinar Fox Newsa primijetio žućnu raspravu između slavnog dvojca nakon koje su odjurili prema liftu, no ubrzo su se vratili jer je na partyu, između ostalih bila i Ryanova baka čije bi krhko zdravlje takva svađa ugrozila.

Reese je već unajmila no1 odvjetnika Roberta Kaufmana koji je zastupao Jenniffer Aniston i Lisu Marie Presley. Kako se čini, najveći stradalnici ovog bračnog brodoloma su američki novinari kojima je vjera u instituciju braka opasno poljuljana, a jedinu utjehu nalaze u primjerima uspješnih razvoda, kao što je onaj nedavno razvedene Whitney Houston koja konačno više ne hoda sa šljivama na licu.
Komentari

Nema komentara.