Životinjska farma u trailer parku - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Životinjska farma u trailer parku

Životinjska farma u trailer parku

Traileri, komada tri. A u njima: svinjska glava na Christini Ricci, čudovišta u zemlji Terabithiji i štakor koji vam želi skuhati ratatouille!

filmski.net 13.02.2007 0 komentara

Životinjska farma u trailer parku

Svinjski nos na Cristini Ricci, Reese Whitespoon na motoru i Catherine O'Hara u porođajnim mukama – to su atrakcije najfriškije slobodne adaptacije 'Ljepotice i zvijeri', debitantskog filma Marka Palanskog, a koji se odaziva na ime 'Penelope'.

Isti u kina stiže u travnju, a producenti, braća Weinstein, imali su namjeru dotada u tajnosti držati izgled spomenutog nosa i lansirali tek teaser trailer u kojem se ni nos ni Christinu – ne vidi. Tek vam se daje do znanja da je na obitelj Wilhern izvjesna je vještica bacila strašnu kletvu zbog koje će iduća djevojčica koja im se rodi imati – svinjsko lice.


Penelope, teaser trailer

Kletvu, naravno, može skinuti prava ljubav, a ista ne poznaje granice što su ekspresno dokazali i Christinini fanovi dokopavši se pravog trailera, doduše – bez zvuka.


Penelope, cijeli trailer, ali bez zvuka

Svinjskih noseva nema u 'Bridge to Terabithia', ali zato ima svakovrsnih drugih čudno-izgledjućih bića. Film je adaptacija istomenog dječjeg romana za koji je Katherine Paterson osvojila nagradu Newbery, a priča o dvoje klinaca autsajdera koji postaju kralj i kraljica začaranog šumskog svijeta. No, Terabithia, u koju se stiže skakanjem sa začarane lijane, nije baš najsigurnije mjesto na svijetu, za što su se serijom specijalnih efekata pobrinuli čarobnjaci iz novozeladskog Weta Digital ('Gospodar prstenova', 'Narnijske kronike') studija. Terabithia, naime, vrvi od divova, hodajućih stabala, nevjerojatnih kukaca i raznih drugih dosad neviđenih bića.


Bridge to Terabithia, r: Gabor Csupo

Scenarij je napisao sin same autorice kojemu je mama prije 30-godina posvetila knjigu, a režiju potpisuje Gabor Csupo ('Rugrats', 'The Simpsons'). Film je prije tri dana prikazan na European Film Marketu, a za vikend kreće u pohod na američka kina.

Ista bi pak ovog ljeta trebao poharati novi uradak Disney/Pixara – 'Ratatouille'. Glavni mu je lik pariški štakor Remy, koji se za razliku od ostatka svoje mnogobrojne familije nikako ne može prisliliti da jede smeće, pa zato neprestno riskira nihove i vlastiti život u jednom skupom restoranu pokušavajući – postati kuhar. Remyu je glas posudio komičar Patton Oswalt, inače čest gost 'Aqua Teen Hunger Force' serijala, a uz njega štakorski su savladali i Janeane Garofalo, Ian Holm i Brian Dennehy.


Ratatouille

Komentari

Nema komentara.