Ljubav pred kamerama - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ljubav pred kamerama

Ljubav pred kamerama

Zaljubljeni golupčići Cameron Diaz i pjevačka pop zvijezda Justin Timberlake jaaako žele zajedno glumiti u nekom filmu, objavio je IMDb.

16.04.2004 0 komentara

Ljubav pred kamerama

Paru je poprilično teško naći prikladni scenarij za njih dvoje pa su, kako to obično biva, odlučili potegnuti i neke veze i vezice. Cameron je, navodno, zamolila svoju kolegicu iz 'Charlijevih anđela', Drew Barrymore da pronađe neku zanimljivu priču u koju bi se ona i njen devet godina mlađi momak zajedno fino uklopili.

Razlog takvoj potrazi su novootkrivene sposobnosti mlađahnog Justina. On je dobio sporednu ulogu u filmu 'Edison', a njegova izvedba dovoljno je impresionirala Cameron. Film se trenutno snima u Kanadi, a u kinima bi se trebao pojaviti slijedeće godine.

Bliski (i naravno, neimenovani) prijatelj ovog poznatog para potvrdio je da je Cameron kontaktirala Drew i prijateljski ju zamolila da intervenira 'jer je ona tako uspješna producentica.' (?!) Drew, navodno, smatra kako je zajednički film super ideja i obećala im je pomoći.

Izgleda da je Justin svojim brojnim talentima potpuno omađijao svoju 31-godišnju djevojku, čija je glumačka karijera posljednjih godinu dana u laganoj stagnaciji. Novi, zajednički film oboma bi koristio, jer, već i vrapci na grani znaju - publiciteta nikad dosta.

Komentari

Nema komentara.