Što spaja Timberlakea, Hirscha i Sharon, a nije sex? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Što spaja Timberlakea, Hirscha i Sharon, a nije sex?

Što spaja Timberlakea, Hirscha i Sharon, a nije sex?

Pod kapom Sidney Kimmel Entertainmenta kuhaju se tri iznenađenja, od kojih je film s dva mlada i vruća komada i Sharon Stone prvi na listi.

01.10.2004 0 komentara

Što spaja Timberlakea, Hirscha i Sharon, a nije sex?

Film Nicka Cassavetesa 'Alpha Dog' inspiriran je istinitom životnom pričom Jessea Jamesa, hollywoodskog dilera čije ime se nalazilo na FBI listi najžešćih kriminalaca. To ne zvuči ništa posebno dok vam ne otkrijemo da je Jesse bio najmlađa osoba u povijesti čije ime se nalazilo na 'most wanted' listi.

U ulozi ovog opasnog klinca naći će se Emile Hirsch koji se tek pojavio na sceni, a imali ste ga priliku gledati u filmu 'Djevojka iz susjedstva' (2004), mada je u međuvremenu izborio ulogu u ekranizaciji surferske priče Staceya Peralte u režiju Kateherine Hardwick ('Trinaest') Iako mislimo da je malo kenjkavo sladak, nadamo se da će se dobro ufurati u opasnog Jessea. Trenutno radi na Dan Harrisovom projektu 'Imaginary Heroes' sa Sigurney Weaver, gdje bi mogao malo očvrsnuti.

Još slađi Justin Timberlake, koji je upravo završio snimanje trilera Davida Burkea, 'Edison' (2005), portretirat će Jesseovog najboljeg frenda, dok će se Sharon Stone naći u ulozi majke, ali ne zna se još čije. Trenutno su na utvrđivanju majčinstva, koje nam by the way, teško ide uz Sharon. Prema izvještaju Hollywood Reportera ostale uloge još nisu poznate, kao ni planirana realizacija projekta.

U svakom slučaju mora se prvo pričekati da Sharon završi s već započetim projektima, o kojima smo vam već pisali. Druga dva filma koja nam dolaze iz istog studija (SKE) kao i prethodni su 'Never Was' i 'Trust the Man'.

'Newer Was' je redateljski prvijenac Joshue Michaela Sternea koji je sam napisao scenarij, a film se već snima u Vancuveru, iako nam detalji još nisu poznati. Za dramu 'Trust the Man' koja govori o bračnim parovima u New Yorku, redatelj Bart Freundlich pregovara sa svojom suprugom Julianne Moore kako bi se pridružila glumačkoj postavi koju predvodi David Duchovny. Mi u svakom slučaju navijamo za Julianne koja će sigurno pristati udovoljiti svom mlađahnom mužiću. 

Komentari

Nema komentara.