Trač, trač Cannes - dio 2. - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Trač, trač Cannes - dio 2.

Trač, trač Cannes - dio 2.

Ljeto se bliži, a s temperaturom se povećava i koncentracija hormona u zraku. Posljedica nisu pošteđene ni holivudske ljepojke - Portman, Diaz i Thurman.

18.05.2004 0 komentara

Trač, trač Cannes - dio 2.

Proglas svim silama svemira i okolice - Natalie Portman, lijepo djevojče iz 'Zvjezdanih ratova' ponovo je sama i slobodna! Slatka 22-godišnjakinja shvatila je da nema više šta tražiti u vezi s meksičkim glumcem Gaelom Garciom Bernalom i - napucala ga! Romansa je trajala tek nešto više od godinu dana, otkada su se upoznali na post-oskarovskom partiju prošle godine.

Njihovi prijatelji tvrde da su se prvi problemi pojavili tek pred nekoliko tjedana, kada su učestale Bernalove obaveze oko promoviranja filma Pedra Almodovara 'Bad Education' u kojem ima glavnu ulogu. Kako piše britanski The Sun, Natalie je shvatila da joj se veza nepovratno raspala kada je otkrila da umjesto nje Bernal želi povesti svoje roditelje u Cannes na premijeru filma. Glumičina reakcija je bila brza i Bernal se po kratkom postupku našao na popisu njenih bivših dečkiju gdje mu društvo prave pjevač Moby i glumac Lukas Haas.

Ljubavnih incidenata ovih dana ima najviše u Cannesu jer se tamo susreće cijela glumačka krema. Ljudi se opuste, malo si popiju, druže se sa kolegama… i uskoro svi šuškaju o 'novim skandalima'. Cameron Diaz je svom dečku Justinu Timberlakeu napravila prilično veliku scenu kada se na jednoj zabavi napila i cijelu noć koketirala s redateljem Terryem Gilliamom.

Na zvjezdama nakrcanom tulumu u hotelu Du Cap Cameron se zapričala s bivšim Monty Phytonovcem, a razgovor je zalijevala s ovećim količinama šampanjca. Nakon nekog vremena počele su joj letjeti ručice oko Gilliamovog vrata što je potrajalo sve dok se nije propisno skršila. Onda je otprilike svakih pet minuta padala s barske stolice, a sve to je jaaaako išlo na živce Justinu koji je bio mrzovoljan cijelu večer.

Na šanku uz 'čašicu razgovora' srele su se i skompale glumice Uma Thurman i Angelina Jolie. Dvije holivudske superzvijezde čavrljajući su otkrile da imaju mnogo toga zajedničkog. Obje su mlade majke i obje su razvedene - Angie je ostavio Billy Bob Thornton, a Umi je propao brak s Ethanom Hawkeom. Slična životna iskustva bila su dovoljna da si dvije glumice 'otvore dušu'.

U intimnoj atmosferi Uma se povjerila da ju je zaprosio njen ljubavnik Andre Balazs, a Angelina joj je odmah savjetovala da ne razmišlja previše, neka slijedi svoje srce i zgrabi sreću objema rukama. Mudar savjet navodno je doveo do toga da je Uma prihvatila bračnu ponudu, a da li će naposlijetku doći i do vjenčanja - vidjet ćemo. Nakon svjetske promocije dva nastavka 'Kill Billa' i prekida s Ethanom, glumica zaslužuje malo mira i intimnosti.

Komentari

Nema komentara.