Dajte nam ulogu! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Dajte nam ulogu!

Dajte nam ulogu!

Beskrajna li je ljudska taština! Tko ima puno želi još više - tako se i pjevačke zvijezde Justin Timberlake i Robbie Williams trgaju za svoj komadić filmske slave.   

31.05.2004 0 komentara

Dajte nam ulogu!

Chris Columbus se napokon odlučio malo odmoriti od svijeta čarobnjaka i primiti se nečega realnijeg. On je režirao prva dva filma o Harryu Potteru, a treći, 'Harry Potter i zatvorenik Azkabana' je producirao. Slijedeće što želi snimiti je mjuzikl 'Rent' kojeg je zamislio kao modernu verziju Puccinijeve opere 'La Boheme'. Chicago Sun-Timesu redatelj je otkrio da je jedna od glavnih uloga namijenjena 'pop zvijezdi koja stvarno zna pjevati.'

Justin Timberlake se raspametio kad je to čuo pa su i do redatelja doprle vijesti da pjevač 'umire za tom ulogom.' Usprkos svojoj slavi i on će se morati malo pomučiti da dobije ulogu. Naime, redatelj od svih kandidata zahtijeva da naprave probne snimke pa će tek onda odlučiti o podjeli uloga. Do tada dovršava scenarij, a nada se kako bi sa snimanjem mogao započeti već ove jeseni u New Yorku ili San Franciscu. 

Justin je svoj glumački debi imao u trileru 'Edison', gdje je odglumio mladog novinara koji raskrinkava korumpirane policajce. Osim njega, glumačku postavu filma sačinjavaju Kevin Spacey, Morgan Freeman, Dylan McDermott i LL Cool J.

Robbie u 'De-Lovelyu'

Justinov britanski kolega, Robbie Williams već se godinama pokušava proslaviti u Americi. To mu nije uspjelo sa pjevanjem pa se sada okrenuo glumi. Debitirao je u mjuziklu 'De-Lovely', biografskom filmu o životu glazbenika Colea Portera u kojem je glumio pjevača na vjenčanju. Film je premijerno prikazan na Canneskom festivalu, a Robbijeva izvedba je popraćena s oduševljenjem.

Redatelj Irwin Winkler za Robbija je imao smo riječi hvale: 'Doista je odličan. Odabrao sam ga gledajući TV specijal u kojem je nastupio i odmah sam znao da on to može obaviti baš kako treba.' Njemu je jedini trn u oku bilo Robbijevo istetovirano tijelo, ali kad je pjevač na sebe nabacio elegantno odijelo - izgledao je fantastično.

Ovom pjevačko-glumačkom dvojcu nitko ne osporava da osim glasa imaju i talent za scenske nastupe, ali kako će njihove zabavljačke veličine izgledati u ozbiljnim filmovima - uvjerit ćemo se kad posjete naša kina.

Komentari

Nema komentara.