Rasule se dvije plavuše - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Rasule se dvije plavuše

Rasule se dvije plavuše

Pazite kako hodate, gdje se propinjete i na što se oslanjate. Ili ćete završiti s 19 šavova i slomljenom nogom. Diaz&Applegate u glavnim ulogama!

m.n. 15.03.2005 0 komentara

Rasule se dvije plavuše

Začahureno blondie prokletstvo djeluje podmuklo, skrivajući se od pogleda javnosti, te mirno vrebajući na nove žrtve. Posljednji je tjedan bio poguban za čak dvije blond tete – Cameron Diaz i Christinu Applegate – obje su naime, malo lomile kosti. Ni u ludilu ne bismo insinuirali da njihove kostobolje i prolivena krvca imaju veze s bojom im kose. Samo kažemo: tu je nešto čudno. I bolno, dapače.

Diazova je s pristojne visine flisnula još prošloga tjedna i prema svemu sudeći, nije riječ o bezazlenim modricama. Jerbo, Cameron se iznad ormarića ladičara propinjala ne bi li dohvatila neku slatku majčicu s najgornje police, da bi je u sljedećem trenu nakon velike buke njezin šokirani dečko Justin Timberlake našao u krvi i nesvjesti na podu. Naime, Diazica se okliznula i stropoštala direktno na ladice koje su, čini se, imale prilično oštre rubove.

Lako se nama šaliti, no glumica je završila u bolnici, istegnula kralježnicu i skrpana je s 19 šavova. Prilično strašno, jer se sretni par s puta po afričkom jugu doslovno preselio u bolnicu, dok su liječnici isprva strahovali je li njezina kralježnica cijela. No, bez brige, nakon Justinovog maženja i paženja, Cameron će vjerojatno zavidati sve svoje rane. Dotični se zasigurno već i naviknuo na šeprtljavu dragu jer je i prošle godine na surfanju skršila nos. Ouch!

Christina Appelgate svoje lomove može pripisati hazardima posla. Naime, stvari su pale u vodu nakon što je mjesecima uvježbavala svoju ulogu u revivalu broadwayskog mjuzikla 'Sweet Charity'. U biti, vode nije bilo ni blizu, nego je tijekom performansa u Chicagu Applegateova krivo stala i slomila nogu! Hrabra je glumica još dvadesetak minuta pokušavala sakriti nesnosnu bol, no predstava je ipak prekinuta, a Christina je za nagradu dobila nešto gipsa. Kazalištarci njezin povratak očekuju polovicom travnja, a gospođici ne preostaje ništa drugo nego strogo mirovanje.

Komentari

Nema komentara.