Je li Justin Timberlake ikad čuo za Sex Pistolse? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Je li Justin Timberlake ikad čuo za Sex Pistolse?

Je li Justin Timberlake ikad čuo za Sex Pistolse?

Opičeni Johnny Rotten amenovao je ekranizaciju svoje autobiografije i skroz mu je prihvatljivo da ga u tom filmu utjelovi pop zvijezda Justin Timberlake.

27.04.2004 0 komentara

Je li Justin Timberlake ikad čuo za Sex Pistolse?

Ne, mi se nismo najeli ludih gljiva, ali to isto ne možemo garantirati i za vječnog rockera Johnnya Rottena. Ovaj 48-godišnji bivši član kultnih Sex Pistolsa navodno se sastao s mlađahnim Justinom i njih dvoje su se lijepo dogovorili oko filma.

Justin će tako, ako je za vjerovati Ananovi, imati glavnu ulogu u filmu koji će se snimati prema Rottenovoj autobiografiji tolerantnog naslova 'No Irish, No Blacks, No Dogs'. Jedini uvjet u vezi uloge postavio je sam Justin, a on glasi - Rotten se ne smije pojaviti na filmskom setu. Ooookej, tko je tu lud?!?

Američka inačica Turbo Limach Showa, 1993. godine i šarmantni Justin Timberlake

Osim dogovora o budućoj suradnji, Rotten (koji se sada koristi svojim pravim imenom John Lydon) je bivšem članu boy-benda *NSYNC stigao i izraziti svoju sućut zbog hodanja s Britney Spears. Zapravo, rekao je da mu je žao što je Justin bio 'Britneyised'.

Nama cijela ova priča pomalo smrdi na još jedan Justinov skandal poput onog s 'ispalom' cicom Janet Jackson. Nakon cijele ove pompe i medijske pažnje lako bi od njega mogli čuti: 'Nisam ja, majke mi,' pa da ne kažete da vas nismo upozorili…

Komentari

Nema komentara.