Novi redateljski podvizi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Novi redateljski podvizi

Novi redateljski podvizi

Redatelji filmova 'Ali G in Da House', 'Sudar' i 'Bend It Like Beckham', redom Mylod, Croneneberg i Charha, imaju nove i zanimljive filmske projekte.

23.03.2004 0 komentara

Glumci James Woods i Giovanni Ribisi će se pridružiti Robinu Williamsu na snimanju 'The Big White', redatelja Marka Myloda ('Ali G in Da House'). Radnja ove crne komedije će se odvijati na Aljasci, ali će se film ipak snimati malkoc južnije - u Winnipegu, u Kanadi.

Williams će glumiti turističkog agenta koji želi isplanirati putovanje da pomogne svojoj ženi koja boluje od Tourettovog sindroma (psihosomatski poremećaj koji izaziva višestruke tikove). Kako bi pribavio novac, odlučuje ukrasti leš i pretvarati se da je to njegov davno nestali brat kako bi dobio novac od osiguranja. Plan mu se pokvari kada se pojave dvojica plaćenih ubojica koji traže tijelo čovjeka kojeg su ubili.

David Cronenberg ('Videodrome', 'Muha') će režirati dramu 'London Fields', utemeljenu na istoimenoj noveli Martina Amisa. Priča prati psihijatricu koju muče vlastita predskazanja jer su sve češća i sve točnija. Radnja je smještena u jedan londonski pub gdje ona dolazi ispuniti svoju viziju. U snovima je vidjela da će baš tu upoznati dvojicu muškaraca, a jedan od njih će je ubiti. Ali koji?

Gurinder Chadha ('Bend It Like Beckham') će za studio Dreamworks režirati 'Sassy Girl', remake korejske romantične komedije. Film se temelji na dnevniku anonimne osobe u kojem se opisuju životi dvaju studenata koje je spojila sudbina. Naivan momak se zaljubi u prekrasnu, ali manipulativnu djevojku koja ga 'mota oko malog prsta'.

Chadha će, osim ovog filma režirati i romantičnu komediju 'Nine Wives' za kompaniju New Line Cinema, te za Columbia Pictures 'I Dream of Jeannie'.

Komentari

Nema komentara.