Gay is OK! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Gay is OK!

Gay is OK!

…a homoseksualne se i još k tome indie role u filmu 'The Night Listener' prihvatio Robin Williams. Radnja je dirljiva, a cast obećavajući.

m.n. 04.04.2005 0 komentara

Gay is OK!

Da je svijet pravedan Robin Williams rodio bi se kao crtić, kaže New York Daily, no nama se, nakon kraćeg razmišljanja ipak čini da je bolje ovako. Williamsu, bez obzira na to što mislili o njegovom raznolikom odabiru uloga, zbog činjenice da odbija biti zvijezda zaista treba priznati inteligencija i nekonvencionalnost. Njegov je najnoviji projekt 'The Night Listener' okupio brojna zvučna imena tipa Sandre Oh, Toni Colette, Rorya Culkina i Bobbya Cannavalea, a koliko je Williamsu do njega stalo pokazuje i podatak da je na ulogu pristao za samo 65 tisuća dolara.

'The Night Listener' je adaptacija bestselera 'Tales of the City' Armisteada Maupina koji se bazira na priči Gabriela Noona (Williams), gay radio spikera, inače profesionalnog storytellera, koji se baš u jeku prekida s mlađim partnerom (Cannavale) jako vezuje uz 13-godišnjeg slušatelja (Culkin) iz Wisconsina. Kada se dječak (inače žrtva incesta i seksualnog zlostavljanja) prestane javljati, Noone odlazi u Wisconsin ne bi li otkrio što se dogodilo.

Režije se prihvatio već provjereni indie-maker, Patrick Stettner koji stoji iza filmova 'Boys Don't Cry' i 'You Can Count On Me', dok će produkciju iznijeti Hart Sharp Entertainment. Budući da nam je drago kad se Williams, inače vječni klaun prihvaća dramatskih uloga, a znamo koliko je inspirativan u pozitiva pričama tipa 'Društvo mrtvih pjesnika' i 'Dobri Will Hunting', prognoziramo im moguću trku za Oscara.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.