Tko nastavlja s hitovima? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tko nastavlja s hitovima?

Tko nastavlja s hitovima?

Ekipa Zvjezdanih staza polijeće hrabro u nove nastavke, Cronenberg obećaje nova 'Ruska obećanja', a Hannah Montana odrasta.

s.p. 01.04.2009 0 komentara

Tko nastavlja s hitovima?

Odlična vijest za Trekkije - sprema se novi nastavak 'Star Treka'! Još nije izišao ni najnoviji prequel, no njegovi autori očito imaju velika očekivanja od osvježene franšize. Redatelj J.J. Abrams ovaj put će biti samo producent, a na scenariju će opet raditi Roberto Orci i Alex Kurtzman koji su napisali i 'Star Trek 11'. Njima će se na pisanju scenarija pridružiti Damon Lindelof koji je sukreator još jednog velikog Abramsovog hita, serije 'Izgubljeni'. Scenarički trio već je radio na zajedničkom projektu, napisali su zanimljivi SF 'Cowboys and Aliens'. Plan je da prvu verziju scenarija dovrše do Božića, a onda počnu pripremati film za premijeru u ljeto 2011. No, prvo će svi pričekati svibanjsku premijeru 'Star Treka' u Americi i vidjeti kako publika reagira na najnoviju ekipu 'Zvjezdanih staza'.


'Ruska obećanja', trailer.

Nastavka se prihvaća i netko od koga to ne bi očekivali - David Cronenberg. Cronenberg je i sam izjavio da je prvi put u sitaciji da želi raditi nastavak, te da osjeća da ima nedovršenog posla s likovima iz 'Ruskih obećanja'. Za taj svoj film redatelj je obavio puno istraživanja o ruskom podzemlju, a dosta materijala nije ušlo u završnu verziju filma koji ima relativno otvoren kraj. Najavljeno je da će se redatelj Cronenberg i producent Paul Webster uskoro sastati sa scenaristom Steveom Knightom da rasprave o tome kakav bi trebao biti scenarij novog filma, a ako sve krene po planu - očekujte povratak Vigga Mortensena u ulozi ruskog mafijaša. 


'Hannah Montana: The Movie',  trailer.

A Miley Cyrus više ne želi biti Hannah Montana - barem ne na velikom platnu. Redatelj igranog filma o teen zvijezdi Montani, Peter Chelsom, izjavio je da uvijek postoji šansa za nastavkom, no kaže da osjeća kako Miley želi raditi ostale projekte. Chelsom na početku nije bio impresioniran sa Cyrus, ali je zatim otišao vidjeti njezin koncert. Poslije koncerta je ostao fasciniran i kaže da bi opet radio s Miley, no prvo trebaju vidjeti što ona i njezin menadžer namjeravaju. Na ovogodišnjim Kids' Choice nagradama Miley je uvjerljivo osvojila nagradu za najbolju pjevačicu, pa se ne bojimo za njenu karijeru. Što god Miley Cyrus imala u planu - tinejdžerska publika će to sigurno razgrabiti...

Komentari

Nema komentara.