3 trailera: osveta je uvijek u modi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      3 trailera: osveta je uvijek u modi

3 trailera: osveta je uvijek u modi

Jodie Foster i Neil Jordan uzvraćaju udarac nasilnicima, Cronenberg svađa Vigga Mortensena s mafijom, a mladi Olyphant postaje Hitman.

s.p. 28.06.2007 0 komentara

3 trailera: osveta je uvijek u modi

Jodie Foster poznata je, između ostalog, i po tome da je na početku karijere glumila žrtve ('Taksist', 'Hotel New Hampshire'), a za jednu takvu efektnu ulogu dobila je i Oscara ('Optužena'). Sada je nešto starija, pa sve više glumi jake i pametne žene ('Insider', 'Kontakt'), a u 'The Brave One' , kako smo vam najavili, i jednu željnu osvete. No, za razliku od prvobitnih najava, film nije potpisao Joel Silver, nego Neil Jordan, a priča mu ide ovako: njujorška radijska voditeljica Erica (Jodie Foster) uživa u mirnom životu sa zaručnikom kojeg obožava. U brutalnom napadu Erica je teško ranjena, a njezin zaručnik umire. Erica se ne može pomiriti sa sudbinom, i kreće u potragu za onim koji su joj uništili život. Uskoro za njezine osvetničke planove sazna i policija, te ju počinje tražiti detektiv (Terrence Howard), a ona mora odlučiti hoće li nastaviti s osvetničkim pohodom...


The Brave One, r: Neil Jordan

Sjećate li se da smo vam javili kako svoj novi film, i opet o nasilju, David Cronenberg predstavlja na filmskom festivalu u Torontu? Zove se 'Eastern Promises' /NASLOVNA/ i u njemu Anna (Naomi Watts) slučajno razotkriva potencijalne dokaze koji mogu ugroziti zagonetnog Nikolaja (Viggo Mortensen) koji je povezan s londonskim mafijašima. Nikolaj će se uskoro naći uvučen u izdaju i ubojstvo, a to znači da će morati i naplatiti svoje dugove. Tko poznaje Cronenbergove filmove, zna što može očekivati – čak i se i onaj 'najumiveniji' zove - 'Povijesti nasilja'.


Eastern Promises, r: David Cronenberg

Plaćenik poznatiji kao Agent 47 (Timothy Olyphant) unajmljen je od organizacija nazvane 'Agencija' da ubija određene ljude po istočnoj Europi. No, uskoro plaćenik biva uvučen u političku zavjeru, zbog koje ga progone i Interpol i ruska vojska... Priča je to kultne video igre 'Hitman' čiju dugo najavljivanu ekranizaciju potpisuje francuski debitant Xavier Gens, a u jednoj od uloga pojavljuje se i Dougray Scott koji je glumio u 'Nemogućoj misiji 2'. Reakcije fanova igre na trailer uz Gounodou 'Ave Mariu' prilično se razilaze, pa nam ne vjerujte na riječ nego ga sami 'ispitajte'.


Hitman, r:Xavier Gens
Komentari

Nema komentara.