Kidman - zla Bijela Vještica? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kidman - zla Bijela Vještica?

Kidman - zla Bijela Vještica?

Prošli je tjedan Nicole Kidman tajno obišla sve lokacije na Novom Zelandu gdje će se snimati filmska verzija C.S. Lewisove klasične bajke 'The Lion, The Witch and The Wardrobe'.

08.03.2004 0 komentara

Kidman - zla Bijela Vještica?

Specifični i bajkoliki novozelandski krajolik postao je idealna kulisa za holivudske filmske fantazije. Nedavno najavljeno snimanje filma po Lewisovoj bajci 'The Lion, The Witch and The Wardrobe', također će se realizirati najvećim dijelom na prostorima Novog Zelanda, s izuzetkom nekih scena koje će se snimiti na Sjevernom Islandu.

Tajni posjet Nicole Kidman Canteburyskom području i gradiću Christchurch donekle je potvrdio  glasine da će glumica zaigrati u filmu koji producira Novozelanđanin Andrew Adamsom, odgovoran za produkciju odličnog 'Shreka'. Za visoku, blijedu i mršavu plavušu predviđena je uloga Bijele Vještice koja u knjizi začara zemlju Narniu tako da uvijek bude zima i nikada više da ne bude Božić.

Lokalni novinarski izvori prenijeli su da je Kidman, evidentno umorna i u pratnji osam muškaraca, što osiguranja što studijskih glavešina, zadovoljna viđenim i da je mogućnost da prihvati bajkovitu ulogu vrlo velika. Novinari ko' novinari, iskopali su i podatak da su Isabela i Connor, njena djeca posvojena u braku s Tom Cruiseom, bila oduševljena poslovnom ponudom za mamu jer su oboje veliki ljubitelji Lewisove priče.  

Kako je Nicole vrlo predana djeci i obitelji koja stanuje u obližnjoj Australiji, a pretpostavivši da je financijska ponuda lijepa i punocifrena jer ipak se radi o top glumici, situacija je više nego povoljna da se i njeno ime nađe na najavnoj špici filma.

Više o Narnijskim kronikama, samoj zemlji i bićima koja u njoj žive pronaći ćete na zanimljivom službenom siteu.

Komentari

Nema komentara.