Koga su najviše piratizirali? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Koga su najviše piratizirali?

Koga su najviše piratizirali?

TorrentFreak je objavio listu od 10 filmova koji su se najviše skidali preko torrenta, a 'pobjednik' su 'Zvjezdane staze'. Downloadaj me, Scotty!

s.p. 24.12.2009 1 komentara

Koga su najviše piratizirali?

Za kraj godine evo i jedne liste koja se ne sviđa filmskim studijima: popis filmova koji su najviše piratizirani! TorrentFreak je suzio listu na 10 filmova,  a najtraženiji je bio SF hit 'Zvjezdane staze' koji je downloadan gotovo 11 milijuna puta. Samo 350.000 downloada manje imao je 'Transformeri: Osveta poraženih', a na visokom 3. mjestu je crnohumorni krimić 'RocknRolla'.

Zatim slijede komedija 'Mamurluk', 'Sumrak', 'Distrikt 9', 'Harry Potter i Princ miješane krvi', 'U vrtlogu igre'. 'X-Men početak: Wolverine', oko koga se digla velika frka zbog toga što je procurio na internet prije kina, našao se tek na 9. mjestu, a 10. su 'Proročanstva'.

Za utjehu producentima i filmskim studijima, riječ je o filmovima koji su bili jako traženi na internetu, ali koji su dosta zaradili i u kinima i na DVD-u. Stoga, nadamo se da filmske kuće neće previše progoniti ekipu koja downloada filmove - mogao bi stradati i neki filmofil...

Komentari
A: pluton 30.12.2009 Pogledaj profil

S obzirom kako je Star Trek bio loš, pametnije ga je bilo skinuti nego dati lovu za kino... Kao što sam ja, na žalost, napravio...