Sve tajne Carle Bruni - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Sve tajne Carle Bruni

Sve tajne Carle Bruni

Od Atlantika do Urala, od Kanade do Australije - svi žele upoznati Carlu Bruni, intimno i izbliza!

s.p. 15.04.2010 0 komentara

Sve tajne Carle Bruni

Dokumentarac o Carli Bruni-Sarkozy već je rasprodan po Europi - a nije još ni završen! Francuski dokumentarac 'Rađanje Prve dame' je još u zadnjoj fazi produkcije, a distributer je već objavio da su prodana prava za prikazivanje u mnogim zemljama. Potvrđeno je da je film kupljen za distribuciju u Kanadi, Austriji, Belgiji, Danskoj, Švedskoj, Švicarskoj i Njemačkoj, a pregovara se s distributerima u Australiji, Italiji, Španjolskoj, Grčkoj, Portugalu, te Velikoj Britaniji i SAD-u.

Film u originalu traje 90 minuta i uskoro će biti prikazan u Francuskoj, a za međunarodnu publiku dokumentarac će biti skraćen na 52 minute. Snimao se 18 mjeseci i pratio je Predsjednikovu gospođu u trenucima dok je učila protokol ili razgovarala s drugim Prvim damama. Osim toga, Carla je pristala i dati intervju producentima filma, te razgovarati o svojoj novoj karijeri.

Rođena Talijanka, lijepa Carla Bruni počela je karijeru kao model, a zatim se proslavila kao pjevačica pa je svoj treći album izdala nakon vjenčanja za francuskog predsjednika Sarkozyja. Ipak, sada joj je glavni posao da prati svog muža na državničkim nastupima i uči eleganciji ostale Prve dame, te je već zovu 'modernom Jackie Kennedy'.

Filmaši najavljuju da će ovaj dokumentarac pokazati kako se život žene mijenja usred državničkih obaveza, a mi već nagađamo o čemu je riječ. U slučaju 'jadne' Carle Bruni promjena je sigurno drastična - manje gologuzog poziranja, a više isprobavanja dizajnerskih haljina!

Komentari

Nema komentara.