Bi - ne bi vijesti - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Bi - ne bi vijesti

Bi - ne bi vijesti

Sylvester Stallone malo ide pa ne ide u penziju, dobivamo starog/novog superjunaka, a novi/stari 'Star Warsi' idu pa ne idu na tv-ekrane.

z.m. 04.02.2008 0 komentara

Bi - ne bi vijesti

Eci, peci pec – čini se kao da Sylvester Stallone upravo tako odlučuje o svojoj karijeri. Prošli tjedan čvrsto j odlučio da više neće snimati nastavke 'Ramba', ali čini se da ovaj 61-godišnjak definitivno nije spreman za mirovinu. Tako Hollywood Reporter javlja da je Sly pristao odglumiti i režirati još dva akcijska filma. Zasada se o tim projektima ništa detaljnije ne zna (a ni neće dok ne završi štrajk scenarista), osim da će ih producirati Danny Dimbort koji je radio na dva nastavka 'Ramba'.

A mirovini se ne može nadati ni Venom – lik iz 'Spidermana 3'. Marvel navodno sprema poseban film o njemu i to usprkos groznom štrajku. Naime, kompanija je sklopila ugovor sa scenaristima pa je zasebna filmska priča o Venomu već u nastajanju.

Ljubitelji stripova će, dakle, doći na svoje, baš kao i obožavatelji koji željno iščekuju animiranu verziju 'Zvjezdanih ratova'. No, umjesto na televizijske ekrane ovaj najnoviji uradak Georgea Lucasa mogao bi ići ravno u kina. Navodno bi prve tri epizode 'Clone Warsa' trebale biti spojene u animirani film koji bi svoju premijeru imao u rujnu ove godine.

Zasada je sve to na razini trača, ali evo i nekoliko provjerenih informacija – uz poznate likove poput Anakina Skywalkera, Obi-Wana i Yode u 'Clone Warsima' će se pojaviti i neki novi likovi, primjerice Ahsoka Tano, mlada Togruta koja se želi dokazati kao Jedi. Maše svjetlosnom sabljom i upravlja svemirskim letjelicama i pomalo nalikuje na… Natalie Portman?!

A o male ekrane očešati će se i Oscarom ovjenčana 'Fatalna nesreća' koja je prije dvije godine proglašena najboljim filmom.  Scenarist i redatelj Paul Haggis pristao je pretvoriti film u 13-dijelnu televizijsku seriju čija će se radnja nastaviti na filmsku priču o rasnoj netrpeljivosti. Ipak, ne očekuje se da će u seriji glumiti iste zvijezde kao i u originalnom filmu - Sandra Bullock, Brendan Fraser, Terence Howard, Ryan Phillippe, Thandie Newton, Ludacris i Matt Dillon. 'Fatalna nesreća' tako će postati tek drugi Oscarom nagrađeni film koji je dobio svoju inačicu za male ekrane – prvi je bio 'U vrelini noći', koji se emitirao na tv-postajama od 1988. to 1994.

Komentari

Nema komentara.