Pythonovci opet nastupaju! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Pythonovci opet nastupaju!

Pythonovci opet nastupaju!

Listopad je u znaku obljetnice Montyja Pythona - dečki zajedno nastupaju u komičnom oratoriju, a sprema se i veliki dokumentarac o njihovom djelu.

s.p. 08.07.2009 0 komentara

Pythonovci opet nastupaju!

Ekipa iz Montyja Pythona obradovat će obožavatelje - spremaju se njihovi novi nastupi! Upravo se obilježava 40 godišnjica prvog emitiranja 'Letećeg cirkusa Montyja Pythona', a ekipa komičara koja stoji iza tog showa još nije spremna za penziju nego će obilježiti svoj rođendan, 5. listopad 1969. Graham Chapman je preminuo 1989., no preostalo je još pet članova (John Cleese, Michael Palin, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones) koji su se uglavnom bavili samostalnim karijerama.

Već smo najavili da je pythonovac Eric Idle napisao 'Not the Messiah (He's a Very Naughty Boy)', komični oratorij temeljen na filmu Pythona 'Brianov život'. Premijera je održana 2007. u Kanadi, a Idle je prokomentirao projekt riječima: 'Bit će smješniji nego Handelov 'Mesija', iako ne i tako dobar'. Plan je da se sada održi i europska premijera, a specijalno za godišnjicu okupit će se svi preostali članovi osim Johna Cleesea. U društvu pridruženih članova Pythona (Carol Cleveland i Neil Innes) ekipa će se jednokratno okupiti na nastupu u Royal Albert Hallu 23. listopada ove godine.

Na žalost, pythonovci još uvijek ne planiraju snimiti zajednički skeč na televiziji, ali pojavit će se i u 6 jednosatnih epizoda dokumentarca 'Monty Python: Almost the Truth (The Lawyer's Cut)'. On će se emitirati na američkoj televiziji, i to također u listopadu 2009. Nakon toga, gledatelji će moći kupiti i DVD s tim dokumentarcem na kojem će se naći intervjui s članovima Pythona, neobjavljene snimke, te intervjui sa zvijezdama kao što su Seth Green, Jimmy Fallon, Hugh Hefner, Eddie Izzard, Dan Aykroyd i Tim Roth. Jedva čekamo - nadamo se da sve to nije samo šala!

Komentari

Nema komentara.