Samo za šmekere: Leteći cirkus na sniženju - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Samo za šmekere: Leteći cirkus na sniženju

Samo za šmekere: Leteći cirkus na sniženju

Svaki je spermić svet, naučili su nas Phytoni, ali i svako sniženje, dodajemo mi i predstavljamo kolekcijicu za ove sive dane.

p.h. 23.02.2006 0 komentara

Samo za šmekere: Leteći cirkus na sniženju

Ako vam se u posljednje vrijeme čini da vaš život nema smisla, samo pogledajte svijetliju stranu života, opustite se i dopustite ekipi u sastavu Eric Pralina, Vitez s Piletom, Mr Nudge i Goli Orguljaš (John Cleese, Terry Gilliam, Graham Chapman, Eric Idle, Michael Palin i Terry Jones) da u vaše isušene mozgove ubrizgaju nasušnu injekcijicu humora.

Već vam je dojadilo skupljati djeliće starih epizoda 'Letećeg cirkusa Monty Phytona' po prijateljskim arhivama? Nema veze, najavljujemo da od sredine ožujka na Amazonu možete kupiti 'Monty Phyton's Personal Best' kolekciju od 6 DVD komada s najboljim epizodama tog serijala ('John Cleese's Personal Best', 'Eric Idle's Personal Best', pa tako i najboljim skečevima by Gilliam, Palin, Chapman i Jones) po sniženoj cijeni od bijednih 55 $, i to za ukupno 330 minuta čistog smijeha. Inače, sretnici Ameri neće morati posegnuti u džepove, jer će im lokalna TV mreža PBS sve to emitirati u petnaestodnevnom Monty maratonu. Sretnici! A, vi, ako ste se istrošili, možete pokupiti barem komadiće atmosfere ovdje, i glasati za najbolje epizode.

Komentari

Nema komentara.