Pythonovska lekcija iz marketinga - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Pythonovska lekcija iz marketinga

Pythonovska lekcija iz marketinga

Pythonovci su pronašli Sveti gral moderne reklame - uz pomoć You Tubea masovno su povećali prodaju svojih DVD-a. A za njih govore da su neozbiljni!

s.p. 26.01.2009 0 komentara

Pythonovska lekcija iz marketinga

Nema više šale s pythonovcima - i oni su otkrili svijet You Tubea. U studenom su otvorili svoj You Tube kanal uz službeno pojašnjenje: 'dosta nam je bilo da nas godinama potkradate i stavljate tisuće naših videa, sada su uloge izmijenjene.'

Ekipa je najavila i da 'nema više isječaka usrane kvalitete', na You Tube se stavljaju video materijali vrhunske kvalitete direktno iz arhive, a sve apsolutno besplatno. Izjavili su i da to ne rade jer žele 'glupe komentare' ispod svojih videa, već žele da publika klikne na njihove linkove, kupuje njihove filmove i serije i 'ublaži njihovu bol i odvratnost što su ih godinama krali'.


Montypythonovci najavljaju - ozbiljan biznis.

Na svoj kanal stavili su ono što su obećali: isječke sa svojim ludim šalama, a dodali su i prastari dokumentarac i najnovije intervjua s dečkima iz Pythona. I zamislite - njihov apel je upalio! Iako sigurno snimke 'Letećeg cirkusa' i ostalog materijala kruže po forumima i torrentima, ljudi su ipak ozbiljno shvatili poziv komičara - navodno je prodaja njihovog DVD-a na Amazonu porasla čak za 23.000 % (!) i sada su na 2. mjestu po prodaji na listi DVD bestselera. Prvo su ih godinama gledali bez plaćanja...'a sada, nešto sasvim drukčije'!

Komentari

Nema komentara.