Vulgarni traileri - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Vulgarni traileri

Vulgarni traileri

Evo nekoliko nedoličnih trailera - Brüno i sve njegove nekorektne šale, pijani frajeri sa bebom i Jessica Biel omotana oko striptiz-štange!

s.p. 03.04.2009 0 komentara

Vulgarni traileri

Brüno je konačno dobio trailer! Sve one nepodopštine o kojima smo samo čitali sada možemo i vidjeti, barem nakratko: Brüno koji usvaja crnu bebu, Brüno koji uništava Fashion Week, Brüno u S/M izdanju na aerodromu ili kao gay novak u Nacionalnoj gardi Alabame. Nije ni čudno da je ovaj trailer zabranjen za djecu - sadrži i scene u kojima Brüna bičuje razgolićena žena, a i prizor kada se na tečaju samoobrane demonstrira obrana od napada s dva dilda! Puno i za jednog Sachu Barona Cohena, a još nismo ni vidjeli cijeli film!


'Brüno', trailer.

Ne koristi samo Brüno bebu za nepristojne šale - sličan film predstavio je i redatelj Todd Phillips. Autor 'Road Tripa' i 'Old School' dobro se snalazi u komedijama o muškarcima koji se vole previše zabavljati pa situacija izmakne kontroli. 'The Hangover' je priča o trojici prijatelja koji frenda prije vjenčanja vode u Las Vegas na zabavu koja treba biti nezaboravna...ali ujutro svi zaborave što su radili prošle noći! Soba je demolirana, jedan od njih izgubio je zub, a kupaonom šeće tigar. I ne samo to, mamurna ekipa ne može se sjetiti gdje su ostavili nesuđenog mladoženju, a osim što traže izgubljenog prijatelja moraju riješiti i misterij bebe koju su pronašli u ormaru njihove sobe! 


'The Hangover', r: Todd Phillips, trailer.

A publiku muči jedna druga tajna: hoće li se Jessica Biel skinuti ili ne? Naime, izišao je trailer za njezin novi film 'Powder Blue' koji je već razglašen po medijima kao 'onaj film u kojem Jessica glumi striptizetu'. Neki već pretpostavljaju da će Biel ispasti 'čedno' obučena striptizeta poput Portmanice u 'Closeru', a većina se nada da će Jessica krenuti stopama hrabre Marise Tomei koja se ne boji svući. A 'Powder Blue' je u biti mračna drama s isprepletenim osobnim pričama, rađena u stilu 'Fatalne nesreće' i 'Babela'. U nedostatku prave promocije filmu prijeti da poslije par kino projekcija ode direktno na DVD, a jedina šansa filma je da se 'proda' uz pomoć lijepe Jessice, tako da i dalje možete očekivati vijesti i rasprave o - glumičinim sisama.


'Powder Blue', r: Timothy Linh Bui, trailer.

Komentari

Nema komentara.