Megan Fox izletila iz Transformera! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Megan Fox izletila iz Transformera!

Megan Fox izletila iz Transformera!

Nema više motornim uljem zamazane Mikaele iz Transformersa pa će se Shia LaBeouf morati zaljubiti u novu junakinju.

s.p. 20.05.2010 0 komentara

Megan Fox izletila iz Transformera!

Ljepotica Megan Fox se sigurno neće više razvlačiti po haubama u sljedećim nastavcima 'Transformersa'! Prva vijest je bila da su studio Paramount i redatelj Michael Bay otkazali suradnji Megan, a onda se oglasila i glasnogovornica glumice i objavila 'da je Megan odlučila da se ne vraća u projekt' ali svejedno 'želi sve najbolje franšizi.'

U svakom slučaju, Megan se neće pojaviti u trećem nastavku serijala, a mediji već nagađaju da je to rezultat svađe između nje i redatelja Baya kojeg je u jednom intervjuu usporedila s Hitlerom. Usprkos javnoj svađi, Megan se pojavila na pretprodukcijskom snimanju 'Transformersa 3' pa se činilo da ipak nastavlja s radom na projektu. No, sada je iz studija izišla informacija kako planiraju izmisliti novu curu za glavnog junaka Sama, što znači da neće biti dvojnice za ulogu lijepe Mikaele.

Nagađa se da je glavna favoritkinja za novu junakinju Gemma Arterton, a kao potencijalne kandidatkinje spominju se i lijepi modeli kao što su Bar Rafaeli i Miranda Kerr. Zasad je sigurno da će u 'Transformerima 3' glumiti Shia LaBeouf, Frances McDormand, John Malkovich i Patrick Dempsey, a film će prema scenariju Ehrena Krugera režirati Michael Bay. A premijeru 'Transformera 3' i Ljepotice br. 2 - očekujte 1. srpnja 2011.

Komentari

Nema komentara.