Tko će pjevati Bondu? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tko će pjevati Bondu?

Tko će pjevati Bondu?

Dijamanti su vječni, a pjevačice prolazne. Umjesto Amy Winehouse koja je na rubu samouništenja, producenti izabrali mladu i pravu Aliciu Keys.

s.p. 30.07.2008 0 komentara

Tko će pjevati Bondu?

Alicia Keys i Jack White iz White Stripesa zajedno će izvesti naslovnu pjesmu novog filma o Jamesu Bondu, 'Quantum of Solace'. To su i službeno objavili u Columbia Picturesu, kazavši da će naziv pjesme biti 'Another Way To Die' i da će biti prva glazbena tema za Bonda izvedena u duetu. Pjesmu je napisao i producirao sam White, koji će svirati bubnjeve i pjevati. Tako se Alicii ispunila želja - u intervjuu početkom godine izjavila da bi voljela surađivati sa White Stripesima, jer joj se sviđa njihov sirov i jednostavan zvuk bubnjeva i gitara.

Prvotan plan producenata bio je da pjesmu napiše i izvede Amy Winehouse. Ona je već bila snimila nekoliko pjesma za tu priliku, ali nijedna joj nije bila dovoljno dobra. Na kraju je odustala zbog 'zdravstvenih problema' nakon što je nekoliko puta završila u bolnici. Posljednja vijest je da je Amy hospitalizirana 'zbog reakcije na lijekove za odvikavanje od droga koje je pomiješala', a čini se da je samo pitanje dana kada će Amy u sebe utrpati neku smrtonosnu kombinaciju.

Iako je Amy odbačena kao pjevačica glavne pjesme, Columbia još ne odbacuje mogućnost da na soundtracku iskoristi neku od njenih pjesama. Kao zamjena za Amy spominjale su su mnoge pjevačice - Leona Lewis, Grace Jones i Duffy, a jedna od najsigurnijih kandidatkinji bila je Beyonce Knowles. Sada je definitivno u igri Alicia, a za Amy se nadamo da za nju neće vrijediti onaj naslov Bonda: 'Umri drugi dan'. Zaslužila je da u budućnosti, ako ne kao pjevačica, u Bondu nastupi barem kao opaka negativka.

Komentari

Nema komentara.