Još jedna Oceanova - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Još jedna Oceanova

Još jedna Oceanova

Chaterine Zeta Jones, dražesni pupoljak svibanjski, nedavno je najurila svog dugogodišnjeg agenta i, gle čuda, eto odmah nove uloge!

11.02.2004 0 komentara

Još jedna Oceanova

Velška ljepotica nagrađena Oscarom pridružiti će se brojnim holivudskim zvijezdama u nastavku hit filma 'Oceans Eleven'. Film koji će se opet snimati u režiji Stevena Soderbergha okupiti će Georgea Clooneya, Brada Pitta, Juliu Roberts, Matta Damona, Dona Cheadlea, Andya Garciju, Caseya Afflecka i ostale koje su se pojavili i u prvome filmu.

Zeta-Jones će glumiti agenticu iz policijske agencije poput Interpola, dok će njen glumački partner iz komedije 'Razvedi me, zavedi me', George Clooney, ponovo imati ulogu Dannya Oceana. On će okupiti svoj stari tim i jednog novog člana kako bi izveli još jednu superkompliciranu pljačku. Chaterine dobro poznaje i ostatak ekipe. Osim sa Cloonyem, već je surađivala i s Juliom Roberts u 'Ljubimici Amerike', a sa Soderbergom je snimila 'Traffic'.

Ekipa iz 'Ocean's Twelve' će se naputovati jer će film snimati u Parizu, Rimu, Amsterdamu, Chicagu, Las Vegasu i Monte Carlu, a u kinima će se pojaviti krajem ove godine. Njegov prethodnik, 'Oceans Eleven', snimljen je 2001. kao remake istoimenog filma iz 1960. godine u kojem su glumili Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy Davis Jr.

Zanimljivo, ova uloga je Chaterine 'uletjela' nedugo nakon što se riješila svog agenta Williama Morrisa koji ju je zastupao desetak godina i koji joj je bio i bliski prijatelj. Na prelazak pod okrilje Creative Artists Agency navodno ju je nagovorio suprug, Michael Douglas. Razlog? Pa, ovako će sigurno dobiti još jednog Oscara! Valjda joj onaj za sporednu ulogu u 'Chicagu' ne popunjava dovoljno mjesta na polici.

Osim toga šuška se i da je gđa. Douglas ljubomorna na Nicole Kidman koja uvijek prva dobije sve scenarije. Grrr, a osim toga uvijek ima i zgodnije (i mlađe) frajere…

Komentari

Nema komentara.