Hollywood pere paranoja - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Hollywood pere paranoja

Hollywood pere paranoja

Zeta Jones i suprug ugrađuju na svoju vilu stakla otporna na metke, a Natalie Portman zove policiju zbog miroljubivog ljubitelja čitanja u prirodi misleći da je uhodi napasni obožavatelj.

17.06.2004 0 komentara

Hollywood pere paranoja

Catherine Zeta-Jones je u nekoliko navrata primila vrlo nasilne prijetnje smrću od žene koja tvrdi da je imala ljubavnu aferu s njenim suprugom, poznatim glumcem, moćnim producentom i lječenim erotomanom, Michaelom Douglasom.

Dotična ucjenjivačica je studentica Dawnette Knight i trenutno u zatvoru pod optužbom za 24 kriminalne prijetnje i uhođenje Douglasovih. Evo još jednog primjera kako se fiction i non-fiction fino mogu poigrati, Douglas je, naime, daleke 1987. glumio u 'Fatalnoj privlačnosti', gdje ga je bivša partnerica Glenn Close maltretirala do istrebljenja.

Dawnette Knight tvrdi da se s Michaelom susrela 2002. na zabavi u Miamiju gdje je 'fatalni' bio bez svoje supruge, a poslije su se susreli još nebrojeno puta. Prijetnje mlade djevojke su eksplicitne i jasne; ona najavljuje 'brutalno ubojstvo i strašne tjelesne ozljede'. Knight je već mjesec dana u zatvoru, suđenje je slijedeći tjedan, a Douglasovi su poradili na podebljavanju sigurnosti svoje vile ugradivši stakla otporna na metke.

Portman je do punoljetnosti preko svojih leđa prebacila nekoliko tereta slave; Leona, Zvjezdane ratove...

Slučaj No2 je i sličan i prilično različit. Ovdje je zvijezda malo 'flipnula' pa malo pretjerano reagira. Dok je mirno sjedio na tratini i čitao knjigu, Antwona LeGardea su opkolili policajci i odveli u postaju pod sumnjom da je uhodio mladu glumicu Natalie Portman. Zanimljivo je da LaGarde niti ne poznaje dotičnu mladu damu.

Kada su mu plavci objasnili o čemu se radi, svi su se zajedno nasmijali na njen račun jer to, navodno, nije prvi puta da su dobili uznemirujući poziv iz Portmaničinog apartmana na Long Islandu. Odvjetnik Natalie Portnam zanijekao je bilo kakav prijašnji poziv policiji, ovaj je opravdao činjenicom da je nepoznata osoba duže vrijeme sjedila u blizini njenog posjeda što je mamu Portman natjeralo da nazove 911.

Paranoja, paranoja, kažemo vam, samo što i nije baš tako bezrazložna.

Komentari

Nema komentara.