Anti-Zeta-Jones - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Anti-Zeta-Jones

Anti-Zeta-Jones

Brits Go To Hollywood, dokumentarac britanskog Channela 4 prikazan 16. studenog, brutalno se okomio na Catherine Zeta Jones.

19.11.2003 0 komentara

U dokumentarcu britanskog Channela 4 prikazanom 16. studenog Catherine Zeta Jones okrutno je opisana kao "gruba, razmažena i teška". Film Brits Go To Hollywood se bavi rastom popularnosti glumice nakon što je dobila Oscara za sporednu ¾ensku ulogu (tumačila je Velmu Kelly u mjuziklu Chicago). Tvrde da "očajnièki želi biti na vrhu, te da želi da je svi vole".

Autori dokumentarca tvrde da je već od šeste godine "staložena i napredna za dijete te dobi", te da je osvojila gotovo svako natjecanje talenata na kojem se pojavila. "Uvijek je bila svjesna kad je netko važan bio u blizini. Znala se kontrolirati svo vrijeme." – rekla je njena kolegica iz mladih dana Suzie Kemeys.

Urednik Daily Mirrora, Piers Morgan, smatra da je njena "uništavajuæa ambicija i nastojanje da joj se ništa nađe na putu" došla do izražaja nakon uloge u seriji Dražesni pupoljci svibanjski. "Kad se preselila u Hollywood, uistinu smo mislili da je više nikad nećemo vidjeti," rekao je Morgan.

Kao što svi znate, trud joj se isplatio – uslijedile su brojne uloge, a zaljubila se i udala za postarijeg i podobro podmazanog hollywoodskog lisca Michaela Douglasa. Zanimljivo je da se spominje i inicijativa Velškog jezičnog instituta, koje se trudi potaknuti sve ljude koji dođu u njihovu zemlju da nauče i jezik, te se nadaju da će i Douglas tim stopama.

Film je prepun kritika na njen račun, a kako je ova vrsta dokumentaraca u zadnje vrijeme popularna i kod nas, vjerojatno ćemo ga kroz slijedeću godinu moći vidjeti i na nekom od naših programa.

Komentari

Nema komentara.