Masters of Horror - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Masters of Horror

Masters of Horror

Kreativna sloboda obećana je šlagu horor žanra, sve to ne bi li stvorili nekomercijalne i najstrašnije do sad uratke. Brrrrr.... 

m.n. 30.03.2005 0 komentara

Masters of Horror

Omiljeni su vam redatelji John Carpenter, John Landis, George Romero i oni njima slične tradicije? Obožavate način na koji vam se od njihovih uradaka ledi krv u žilama i ježe dlačice? Čestitamo, jer Showtime Networks, Nice Guys Productions i New Arc Entertainment najaviše šokantno zabavnu i isto toliko strašnu antologiju pod naslovom 'Masters of Horror'. Po prvi puta, najeminentniji iz tog žanra, odlučiše se udružiti i isproducirati seriju originalnih hororaca koji neće posramiti niti najzahtjevnije fanove.

U režiji će se okušati ekipa poput Daria Argenta (naslovna je njegova Suspiria), Larrya Cohena, Joea Dantea, Micka Garrisa, Stuarta Gordona, Dona Coscarellia i gore navedenog trojca. Pred svakim je autorom isti zadatak – snimiti odličan film od sat vremena, prema svom ili tuđem scenariju. Korijeni potječu od ideje Micka Garrisa, neformalnog druženja redatelja i njihove žarke želje za suradnjom, a već je trinaest epizoda spremno za DVD izdanje. Produkcija ostalog materijala počinje slijedeći mjesec u Vancouveru, no još se ne zna konačan datum izdavanja.

Treba li uopće reći, svi su idejom oduševljeni, kunu se u očeve horor žanra, a Showtime je posebno ponosan na prikladan naslov. Da bi se osigurala kvaliteta (čitaj: strava) proizvoda, kompanije će filmašima dati apsolutnu kreativnu slobodu i odriješene ruke, a obećavaju da neće biti nikakvih komercijalnih ustupaka.

Ne preostaje im ništa drugo nego da urone u posao, a nama da strpljivo čekamo DVD izdanje.
Komentari

Nema komentara.