Stižu Wolverine, Silver Surfer i Moćni Thor!!! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Stižu Wolverine, Silver Surfer i Moćni Thor!!!

Stižu Wolverine, Silver Surfer i Moćni Thor!!!

Čak tri lika iz strip radionice Stana Leea zasjat će uskoro na filmskim platnima. Thor i Silver Surfer premijerno, a Wolverine prvi puta bez mutantske ekipe.

p.h. 07.07.2006 0 komentara

Stižu Wolverine, Silver Surfer i Moćni Thor!!!

Wolverine, Jedan od X - Men mutanata uskoro kreće u samostalne filmske podvige. 20th Century Fox je, ohrabren velikim uspjehom zadnjeg (navodno posljednjeg) u nizu 'X- Mena', dao zeleno svjetlo za Wolverineovo osamostaljenje, pa će popularni vukodlak ubrzo zasjati na kino platnima bez ostatka mutantske ekipe. Hugh Jackman je pristao ponovno navući kandže, scenarij Davida Benioffa odavno je u ladici, pa producenti film najavljuju za početak 2007, izvještava Empire Online.

I Silver Surfer, još jedan superjunak strip-izdavača Marvel uskoro će zasjati na filmu. Jedan od najpopularnijih stripovskih junaka, nastao 1996. iz pera Stana Leeja i Jacka Kirbya, gostovat će u novom nastavku SF akcije 'Fantastična četvorka': 'Fantastic Four and The Silver Surfer', a u ulozi srebrnog superjunaka koji na svojoj dasci klizi galaktičkim prostranstvima trebao bi se naći Vin Diesel. Na žalost, Surferov veliki fan Diesel će svom heroju moći posuditi samo glas s obzirom da producenti planiraju taj lik kompjutorski animirati.

Ako vam se čini da nema tog strip junaka kojeg Marvelovci već nisu posalli na ufilmljavanje, pogrešno vam se čini. Nakon 'Hulka', 'Spidermana', 'X- Men' mutanata, i 'Fantastične četvorke', kreće još jedan stripovsko filmski serijal-Thor. Stan Lee i Jack Kirby stripovskog su Thora oblikovali na sliku i priliku starogermanskog vladara gromova kojeg je bog Odin poslao na Zemlju ne bi li se naučio poniznosti. Tako Thor živi dvostruki život: kao plavi, bradati i mišićavi superheroj naoružan magičnim čekićem Mjolnirom i kao obični smrtnik, student medicine Donald Brake. David Goyer (scenarist 'Batman:Početka' i 'Bladea 2') već piše scenarij, a tko će sjesti u redateljsku fotelju, još nije poznato.

Komentari

Nema komentara.