Vampirske kronike - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Vampirske kronike

Vampirske kronike

Depp i Burton opet surađuju i to u vampirskom filmu, a Brad Pitt će producirati ekranizaciju Draculinog života.

s.p. 09.12.2009 1 komentara

Vampirske kronike

Johnny Depp će za svog pajdaša Tima Burtona uskoro postati - vampir! Producent Graham King najavio je da će u rujnu ili listopadu 2010. početi snimanje filma 'Dark Shadows' u kojem će glavnog junaka, vampira Barnabasa Collinsa, glumiti Johnny Depp. Depp je veliki obožavatelj istoimene kultne serije iz 1960-ih koja će biti predložak za film, a prvu verziju scenarija napisao je John August koji stalno piše scenarije za Burtona.

O seriji i ovom filmskom projektu već smo pisali u prethodnom tekstu, kada smo ispravno prorekli da će se režije filma prihvatiti Burton. Objavili smo kako je Johnny Depp pribavio prava na film, a kada Depp glumi u horroru - onda ga mora režirati vječni darker Tim Burton!


'Intervju s vampirom' - prije je Brad Pitt bio sinonim za zgodnog vampira.

Osim Deppa, još jedan vječni mladić upao je u vampirski film - Brad Pitt. Brad je kao dugokosi ljepotan već zaigrao u jednom vampirskom klasiku ('Intervju s vampirom'), a sada će producirati 'Vlad', priču o rumunjskom vladaru Vladu Tepešu koji je poslužio kao predložak za mitskog grofa Draculu. Priča će se usredotočiti na okrutnog vladara kojeg su, da prostite, zvali 'Nabijač' jer je volio nabijati ljude na kolac.

Iako se priča da bi Pitt mogao i glumiti, zasad je potvrđeno samo da će koproducirati film sa svojom kompanijom Plan B, a studio koji stoji iza projekta je Summit koji je nakon serijala 'Sumrak' očito pretplaćen na vampirske projekte. Scenarij je napisao glumac Charlie Hunnam, a režije će se vjerojatno prihvatiti Anthony Mandler koji je poznat kao redatelj spotova za Rihannu ('Russian Roulette'). Studio se nada da će debitant Mandler snimiti vizualno upečatljivi film, a pretpostavljamo da će i za ulogu okrutnog Vlada odabrati - mladog i zgodnog glumca...

Komentari
A: johnny08 09.12.2009 Pogledaj profil

Sve što Depp i Burton rade je ili dobro ili vrhunsko tako da jedva čekam...