Pepeljuga i Galaksija - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Pepeljuga i Galaksija

Pepeljuga i Galaksija

I ovih su se dana 'otvorile karte' budućih projekata novih budućih zvijezda. Paddy Considine će u ring, a Sam Rockwell u intergalaktički brod.

05.02.2004 0 komentara

Pepeljuga i Galaksija

Svi žele ulogu u filmskoj adaptaciji 'Vodiča kroz galaksiju za autostopere' pa makar i kao vanzemaljac koji izgovara jednu 'miip-biiip' rečenicu. Sam Rockwell će ipak dobiti malo više teksta i malo važniju ulogu. Igrati će, naime, Zaphoda koji je dvoglavi predsjednik galaksije. Kao što smo već pisali, film se snima prema bestseleru Douglasa Adamsa, a snimanje započinje u travnju u režiji Gartha Jenningsa. Sama ste dosad mogli vidjeti samo u jednoglavom izdanju i to u 'Ispovjedima opasnog uma', a nedavno je završio i snimanje 'Piccadilly Jima'.

Čini se da je za Paddya Considinea anganžman obiteljskoj drami Jim Sheridana 'U Americi' bio jako koristan. Njegova interpretacija Irskog imigranta svidjela se producentima filma 'Cindrella Mana' pa bi tako Paddy trebao zaigrati u svom prvom velikom studijskom projektu.

Paddy Considine u Jim Sheridanovom 'In America'

Universal Pictures i Miramax financirati će ovaj veliki projekt u režiji Rona Howarda. Glavni rekvizit u 'Cinderella Manu' neće biti staklena cipelica, nego boksačke rukavice, a princ na bijelom konju će izgleda biti Russel Crowe. Šalu na stranu, priča je ipak nešto ozbiljnija. Film je inspiriran životom Jima Braddocka, boksačkog prvaka u teškoj kategoriji kojeg će glumiti Crowe.

Braddock je bio obećavajući sportaš koji je odustao od borbi nakon niza poraza. Razdoblje Velike depresije 30-tih godina prošlog stoljeća prisililo ga je na fizički rad rad u luci kako bi prehranio obitelj. Renee Zellweger će biti njegova supruga Mae, a Considine najbolji prijatelj i kolega s dokova koji ga potiče da se ponovo vrati sportu. Kad Braddock to napokon i učini čini se da ga više ni njegova slaba kilaža ni česte ozljede ruku ne mogu spriječiti da pobjeđuje. Imati će snage i suprotstaviti se prvaku Maxu koji je poznat po tome što je u ringu ubio dva suparnika.

Želimo im sretan put na njihovim putovanjima kroz svemir i kroz vrijeme.

Komentari

Nema komentara.