And the blocbusters are… - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      And the blocbusters are…

And the blocbusters are…

Hm…da, skrušeno priznajemo, neko smo vrijeme čudovišta, svemoćne junake i kultne klasike ostavili po strani. Iskupljujemo se buntovima fotki.

m.n. 16.03.2005 0 komentara

And the blocbusters are…

Za one kojima nije jasno – govorit ćemo ili točnije gledati filmove koji bi trebali dodatno zagrijati ionako vruću sezonu, money makerima čija velebna izdanja ekipa ipak željno očekuje.

Osigurao nas Comingsoon, a prvi nam je na listi na sva usta hvaljen Peter Jackson, iliti njegov 'King Kong' s Naomi Watts (naslovna), Adrienom Brodyem i Jackom Blackom u glavnim ulogama. Na službenom siteu filma crno na bijelo stoji – 15.3. bio je 110 dan produkcije, a okrugle su brojke fino proslavili te distributerima i ostalim sretnicima na Novom Zelandu prikazali čak 18 minuta cijelog filma. Posebna se pažnja poklanja make up-u i frizurama s težnjom da sve izgleda originalno, baš kao tridesetih, a kako to izgleda na dugo i široko pogledajte ovdje.

Nije ni 'Hitchhikers Guide to Galaxy' Gartha Jenningsa, o kojem smo vam toliko pisali, bez vraga – Dark Horizons otkriva da je prilično bitnu glasovnu ulogu dobila Hellen Mirren – svoj će baršunast glas dati kultnom kompjuteru 'Duboka Misao' koji je konstruiran da bi odgovorio na pitanje o smislu života. Budući da je većina snimljenog materijala na brušenju, a premijera je najavljena za kraj travnja, za to se vrijeme osladite fotkama.

Kako izgledaju zločinci u 'Sin City'-u

Slijedeći teškaš na repertoaru nam je 'Sin City', a kao što znate, uz Brucea Willisa u tom ćete naslovu moći pogledati cijelu plejadu poznatih glumaca, od Mickeya Rurkea, Clivea Owena, pa do Bencia Del Toroa i Rosari Dawson. U adaptaciji poznatih strip izdanja sve će biti mračno baš kao u naslovu – prepuno lopova, varalica i ubojica, a ako je prema fotografijama suditi, čeka nas prava vizualna bombona. Klik ovdje!

Last but not the least – sa snimanjem je počeo Singerov 'Superman Returns' s Brandonom Routhom, Kevinom Spaceyeom i Kate Bosworth u glavnim ulogama. Snima se u malom australskom gradiću Breeza, a zasad nam otkriše samo fotke farme Kentovih te letjelicu, a šuška se da je Warner u pregovorima s Imaxom koji bi rado Supermena prikazao u svojoj tehnologiji. Pogledajte!

Komentari

Nema komentara.