Snow Angels - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Snow Angels

Snow Angels

U novom romantično-misterioznom dealu glavne će uloge ponijeti Amanda Peet i Sam Rockwell, a riječ je o fatalnim temama – ljubavi i smrti.

m.n. 29.03.2005 0 komentara

Snow Angels

Nakon kratkog praznikovanja svjetske nas filmske veličine doslovno zatrpaše vijestima. U tom revijalnom tonu, Reuters prenosi da je Crossroads Films vrbovao Sama Rockwella i Amandu Peet za glavne uloge u filmu 'Snow Angels', još jednoj ekranizaciji literarnog predloška, a šuška se također da je Emily Mortimer u pregovorima za svoju rolu.

Režije će se prihvatiti Jesse Peretz ('Chateau'), koji se u filmske vode bacio tek krajem devedesetih, nakon glazbene karijere (bio je basist u Lemonheadsima) i kreiranja glazbenih spotova.

'Snow Angels' je debitantski triler roman Stewarta O'Nana (iz 1994.), ispričan kroz vizuru Artya Parkinsona koji se prisjeća davne 1974. godine, kada mu je u njegovoj četrnaestoj ubijena dadilja Annie Marchand. Te iste godine razvode se i njegovi roditelji, a obitelj također doživljava i financijski krah. Cijela plejada odraslih ponaša se poput adolescenata, što će ostaviti trajne posljedice na Artya, čije će razrješavanje emocionalne krize pratiti njegove dileme o ljubavi i odanosti.

Uloga dadilje još uvijek čeka na Mortimerovu, njezinog će muža Glenna uprizoriti Rockwell, dok će Amanda Peet zaigrati glavnu protagonisticu Barb. Stay tunned!

Komentari

Nema komentara.