Superman! Sirove strasti! Galaksija! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Superman! Sirove strasti! Galaksija!

Superman! Sirove strasti! Galaksija!

Ja bih bila Supermanova Lois Lane! Može? Može. A ja psihijatar Sharon Stone dok ona zanosno noge prebacuje! Može? Može. Ostala dva mala robota...

m.n. 07.01.2005 0 komentara

Superman! Sirove strasti! Galaksija!

Nije da bulaznimo i nije da će tekst biti o filmovima koje smo gledali i voljeli prošlih desetljeća. No way Hose! Na rasporedu su remakeovi, nastavci i ekranizacije. To već provjereno žari i pali.

Kate Bosworth i njezin partner iz filma 'Beyond the Sea', Kevin Spacey (naslovna), u pregovorima su za uloge za Warner Brosovog 'Supermana' koji će režirati Bryan Singer. Kevin Spacey ipak neće biti Superman (!) već bi se trebao pojaviti u ulozi negativca Lexa Luthora, dok bi mu kolegica mogla biti Lois Lane te letjeti pod okriljem crvenog plašta.

Comingsoon prenosi da je casting za Lane dugotrajan proces jer Singer inzistira na kemiji koja mora postojati između glumice i Brandona Routha, koji će glumiti spasitelja s Kriptona. U svakom slučaju, Bosworthova je uspješno prošla test te potukla ostale natjecateljice među kojima su i Claire Danes, Linda Cardellini i Michelle Monaghan. Snimanje bi trebalo početi u ožujku.

Skice iz galaksijskog vodiča by Shynola, depresivni robot Marvin

Uskoro se počinje i s produkcijom dugoočekivanog nastavka 'Basic Instict 2: Risk Adiction'. Uloga spisateljice Catherine koja se nekima još uvijek provlači kroz glavu ponovno je u rukama Sharon Stone (koja se još dobro drži), dok je muški dio posla preuzeo britanski glumac David Morrisey (glumio u 'Captain Corelli's Mandolin, a nedavno je završio 'Derailed' s Jennifer Aniston).

Radnja se iz San Francisca ovaj put premješta u London, a Catherine se opet nađe, ah jadnica!, u sukobu sa zakonom. Morrisey će glumiti psihijatra iz Scotland Yarda koji mora napraviti nejzin profil, a ona će mu, po svom starom običaju, malkice zagorčati. Scenarij su napisali Leonora Barish i Henry Bean, a redateljska je palica u rukama Michaela Canton-Jonesa.

Ostala nam još ekranizacija – svemirski su space shuttle ustopirali Alan Rickman i Bill Bailey, te se pridružili posadi 'Hitchhiker's Guide to Galaxy'. Iako redatelj Garth Jenings u cijeloj priči nešto teže pliva zbog blockbusterskih napada, izbor ova dva glumca hvali cijela sf porodica Mliječne nam staze pa i šire – radi se o britanskim komičarima koji su se već pojavljivali u znanstvenofantastičnim rolama. Rickman bi trebao svoj glas dati paranoidnom androidu Marvinu, dok će Bailey svoje dubokotonce posuditi kitu. Šuška se da će cijela priča biti zapakirana i za kina spremna unutar šest mjeseci.

Stay tuned!

Komentari

Nema komentara.