Nicole Kidman šarmantna vještica - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nicole Kidman šarmantna vještica

Nicole Kidman šarmantna vještica

Svaki bi joj liječnik savjetovao odmor, svaki računovođa bi joj rekao da ima dovoljno novaca za još šest života, ali ona i dalje preuzima nove projekte. Super!

05.02.2004 0 komentara

Nicole Kidman šarmantna vještica

Novi projekt prelijepe i prezaposlene glumice je komedija 'Bewitched' u kojoj će glumiti s američkim komičarom Willom Ferrellom. Columbia Pictures je ovaj par angažirao za film redateljice Nore Ephron koja je ujedno i napisala scenarij za 'Bewitched' i to prema televizijskoj seriji o smrtniku oženjenom za zgodnu vješticu (obitelj na naslovnoj slici).

Razumljivo je da danas svaki redatelj priželjkuje u da mu u glavnoj ženskoj ulozi bude Nicole, no televizijska zvijezda Ferrell ('Saturday Night Live') nije bio prvi i jedini izbor za ovaj projekt. Govorkalo se da Jim Carrey želi ulogu visokog i šlampavog Darrina, ali producenti Doug Wick i Lucy Fishers ipak su mislili drugačije. I priznali da su izuzetno sretni Nicolinim pristankom jer su duže vrijeme bili na 'čekanju' jer je glumica imala više vrlo primamljivih ponuda jakih ženskih uloga od drugih studija.

Variety je prenio njihovu izjavu kako će Nicole i Will biti izvrstan filmski par jer 'on je savršeno utjelovljenje ljudskog, a ona je savršeno utjelovljenje nezemaljskog'. Radnja će biti smještena u period prije nego što par dobije djecu (kao što se desilo u seriji), a to otvara zgodne mogućnosti za naknadno snimanje potencijalnog nastavka.

S obzirom da su u pitanju vještičarenja, film će sadržavati mnogo specijalnih efekata i magije, ali ne i puno šminke. Bar ne za Nicole. Ona se šalila da joj je lažni nos donio Oscara za ulogu u 'Satima', ali da se u ovom filmu ipak neće sve vrtiti oko njenog vještičjeg bradavičastog nosa.

Draga, i da imaš tri noge opet bi bila prekrasna!

Komentari

Nema komentara.