'Sin City 2' - odgođen! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      'Sin City 2' - odgođen!

'Sin City 2' - odgođen!

Autorski dvojac Miller - Rodriguez zatrpan je drugim projektima, pa će ih 'grešni grad' malo pričekati, a možda uskrsne i u 3-D.  

s.p. 01.06.2007 0 komentara

'Sin City 2' - odgođen!

Već smo javili kako Miller ima pune ruke režijskog posla, jer planira snimiti dva nastavka 'Sin Cityja' , a uz to još i ekranizirati tuđi strip - 'The Spirit'. Čini se da je posao oko 'Spirita' uzeo previše vremena, pa Miller za RottenTomatoes najavljuje revidiranje planova i odgađanje snimanja vlastite strip trilogije na - neodređeno vrijeme. Ako vam je to utjeha Miller tvrdi da će se 'Sin City 2' ipak dogoditi, čak i ako se ne zna kad, scenarij je napisan, a on i Rodriguez su nabrijani da počnu snimati ali - ne sada.

Kao što smo pisali, Rodriguez se prvo baca na 'Barbarellu', a Miller je upravo stigao iz Cannesa, u kojem je skupljao sredstva za svoj 'Spirit'. U Cannesu se, zahvaljujući U2, oduševio i 3D tehnologijom pa između redova objašnjava kako na njegov vlastiti uradak u toj tehnici nećemo još dugo čekati. Hoće li to biti baš 'Spirit' za koji producentska kuća Lionsgate, nagovara Samuela L. Jacksona da se prihvati uloge glavnog Spiritovog neprijatelja, The Octopusa, ili pak odgođeni 'Sin-City2' - ne zna se.

No, kako uz dva filma u pripremi, Miller upravo radi i na novom stripu, 'Batman vs. Al Qaeda', a koji cirkulira i pod nazivom 'Holy Terror, Batman!', možda 3D tehnologiju čuva za - njegovu ekranizaciju.

Komentari

Nema komentara.