Ridley Scott snima još jednog Aliena - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ridley Scott snima još jednog Aliena

Ridley Scott snima još jednog Aliena

Scott će snimati prequel svog klasika o opakim vanzemaljcima, a Rodriguez oživljava najveće neprijatelje aliena - predatore.

s.p. 31.07.2009 1 komentara

Ridley Scott snima još jednog Aliena

Dajte dite materi - i 'Aliena' Ridleyu Scottu. Redatelj prvog 'Aliena' dobio je projekt kojeg je prvi i započeo, pa će upravo on režirati uvodni film serijala o alienu kojeg priprema studio 20th Century Fox. Ridleyev brat Tony je prije par mjeseci najavio snimanje prequela 'Aliena', ali je objavio da će redatelj biti Carl Rinsch koji se uglavnom bavi snimanjem reklama i spotova.

Sada je Variety prenio informaciju da Ridley Scott ipak sjeda na redateljsku stolicu, a scenarij piše Jon Spaihts, scenarist koji je već napisao nekoliko SF trilera kao što su 'Shadow 19' i 'Passengers'. Radnja još nije poznata, ali je Ridley Scott prije nekoliko godina izjavio da bi se volio vratiti Alienima i objasniti kako su počeli svoj krvavi pohod.

Zanimljivo je da studio Fox ima još jedan sličan projekt u planu, Robert Rodriguez je prije par mjeseci najavio film 'Predators' koji će biti reboot 'Predatora'. Rodriguez je objasnio da je naslov filma, 'Predators', posveta nastavku 'Aliena' koji se zvao 'Aliens'. Ukratko, i alieni i predatori dobivaju svoje nastavke, pa bi opet mogao zaživjeti i  - serijal 'Alien protiv predatora'.

Komentari
A: movie_obssesion 01.08.2009 Pogledaj profil

Nadajmo se da će prethodnici biti dostojni! Jedva čekam!