Southparkovci postavljaju Mormone na Broadway!!! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Southparkovci postavljaju Mormone na Broadway!!!

Southparkovci postavljaju Mormone na Broadway!!!

Amiši, Kvekeri, Menoniti i Jehovini svjedoci moraju pričekati, Matt Stone i Trey Parker na broadwayskoj pozornici prvo će raspjevati Mormone.

p.h. 05.07.2006 0 komentara

Southparkovci postavljaju Mormone na Broadway!!!

Kreatori 'South Parka' Matt Stone i Trey Parker rade broadwayski mjuzikl, saznajemo s PR Insidea. Tema - nimalo broadwayska – pripadnici 'Crkve Isusa Krista svetaca posljednjih dana', popularni Mormoni.

Prisjetimo se, Mormoni su, kao i Scijentolozi, česta pojava na tapeti Parkera i Stonea, primjerice, cijela je 72. epizoda popularnog serijala 'All About the Mormons' posvećena nastanku te vjerske frakcije (dakle, vraća nas u 19. stoljeće kad se njihovom osnivaču, Josephu Smithu, ukazao Bog, i potom anđeo Moroni), a u njihovom manje poznatom filmu 'Orgazmo' iz 1997. naivni mladi Mormon (igra ga sam Parker) postaje porno zvijezda kako bi sebi i svojoj zaručnici priuštio vjenčanje u najboljoj mormonskoj crkvi.

Duo komedijaša predstojeći show priprema u suradnji s autorom mjuzikla 'Avenue Q' Jeffom Marxom, a još nemaju ideju kako bi ga naslovili. Marx je magazinu Bang Showbiz izjavio: 'Trey, Matt i ja smo nedavno bili u Londonu na tamošnjoj premijeri 'Q'-a i tamo su nastala prva četiri songa, ali imamo još bezbroj ideja'. Mjuzikl, navodno, neće imati nikakve veze sa South Parkom, niti s Marxovim showom.

Komentari

Nema komentara.