Reality kabinet Dra. Spielberga - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Reality kabinet Dra. Spielberga

Reality kabinet Dra. Spielberga

Megaspektakli su tako passé, rekao je Steve, i primio se stvarnosnog TV inženjeringa. Projekt se zove 'On the Lot', a traži se svježa filmska krv.

p.h. 10.04.2006 0 komentara

Reality kabinet Dra. Spielberga

Steven Spielberg se baca u reality TV vode, saznajemo s Hollywood Reportera. Redatelj je o toj temi nedavno pregovarao s čelnicima Fox TV-a, pa će uskoro za potrebe showa 'On the Lot' pred višemilijunskim auditorijem birati mlade redateljske nade čije će filmove financirati. Producent je prokušani Mark Burnett koji isti posao obavlja za 'The Apprentice' (gadarija u kojoj Donald Trump bira svoje asistente), te za američko izdanje realitya 'Survivor' čije se mlitavo izdanje zavrtjelo prošlog ljeta i u Hrvatskoj.

Iako Spielberg i Burnett još nisu u potpunosti osmislili show, spekulira se kako će 16 filmskih nada okupljeno u zasad nepoznat broj timova natjecati u pravljenju kratkih filmova, te da će publika svaki tjedan birati najbolje. Pobjednik završnice bi mogao dobiti mogućnost da snimi vlastiti film u produkciji Spielbergovog DreamWorksa, iako detalji oko glavne nagrade još nisu utanačeni.

Snimanje počinje ujesen, a ako sve bude teklo glatko, projekt će na malim ekranima zaživjeti u prvom tromjesečju 2007. Izvor blizak Foxu izjavio je kako je Spielberg vrlo optimističan oko cijelog projekta, unatoč vrlo velikoj proliferaciji showova te vrste u Americi, te kako se u njegovom kabinetu mogućnost neuspjeha ne razmatra kao opcija. Sudeći prema trenutnoj američkoj ponudi ('American Idol,' 'The Swan'...), šanse da će biti bolji od ostalih realitya su mu 100%.

Komentari

Nema komentara.