Novosti iz zemlje Kidmanije - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Novosti iz zemlje Kidmanije

Novosti iz zemlje Kidmanije

Ništa od najavljene pauzice za Nicole Kidman, kako se čini. Ponovno se spetljala s Bazom Luhrmanom, a latila se i moćne producentske palice.

p.h. 13.02.2006 0 komentara

Novosti iz zemlje Kidmanije

Ponekad je stvarno teško odrediti gdje prestaje um i tijelo Nicole Kidman, a počinje ostatak filmskog svijeta. Tek što se malko ohladio set biografskog filma 'Fur' Stevena Shainberga ('Tajnica') o Diane Arbus, slavnoj američkoj fotografkinji iz šezdesetih, Nicole je već uskočila u hrpu novih projekata, pa se malo smucala po Rusiji za Wong Kar Waiev 'The Lady from Shanghai' u kojem igra misterioznu šangajsku damu u špijunskim vodama.

Skok po skok, i svježe zaručena i možebitno trudna Nicole uskočila je nedavno u još jedan projekt u kojem će reprizirati suradnju s 'Moulin Rouge' Bazom Luhrmanom u neimenovanoj epskoj priči iz Australije. Šuška se da će u filmu Australka hladnim pogledom šibati nikog drugog do Russela Crowea i to u prostorima zabite zapadnoaustralske regije Kimberley za vrijeme drugog svjetskog rata. Priču su holivudske babe već prozvale australskim 'Gone with the Wind', a stiže iz pera Stuarta Bettiea ('Collateral').

No ni to nije sve, dragi naši, jer glumica nije zapostavila ni svoju producentsku karijeru. Tako nakon što će odproducirati i odglumiti svoje u 'Headhunters', filmu o četiri žene iz New Jerseya najavljenom za 2007, istog će se posla primiti i u najsvježije najavljenom 'Bachelorette Party' za koji je upravo otkupila prava. Film se bazira na popularnom chick – lit predlošku Karen McCullah Lutz, a priča se vrti oko prevrtljive buduće nevjeste koja je živi dokaz da su žene sklone prostakluku u istoj mjeri kao i muškarci.

Komentari

Nema komentara.