Charlize Theron je nova Bonduša djevojka?!? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Charlize Theron je nova Bonduša djevojka?!?

Charlize Theron je nova Bonduša djevojka?!?

Mada joj se novi film 'Aeon Flux' na blagajnama 'poskliznuo', u sanduče joj je upravo sletjela ponuda za ulogu seksi Bond djevojke. A ona se misli….

filmski.net 05.12.2005 0 komentara

Charlize Theron je nova Bonduša djevojka?!?

Oscarovka Charlize Theron pridonijela bi nordičkoj plavušanskoj kombinaciji Bonda i njegove djeve, samo kad bi pristala na ovu 'nemoralnu ponudu' sa mnogo nula (za svoj posljednji poduhvat, 'Aeon Flux', dobila je oko 11ak milijuna $$). 'Njena je prednost, uz to što je glamurozna i zgodna, to što umije glumiti,' promućurno je zamijetio jedan insajder. A nije zgorega spomenuti da je Theron bila jedna od favoritkinja redatelja Martina Campbella od samoga početka, javlja mirror.co.uk.

Englezi se čine sretniji izborom Bondove partnerice, no samim agentom kojeg će utjeloviti Daniel Craig kao prvi blond Bond u cijelom serijalu. Najviše ih je dotukao njegov nedostatak šarma na prvom javnom predstavljanju novinarskoj sili, kada ne samo da nije davao zanimljive ili makar pametne odgovore na postavljena pitanja, već nije niti znao na većinu njih sklopiti prostu rečenicu. Izvadak iz tadašnje konverzacije provjerite ovdje.

Za sve daljnje informacije iz Bond tabora – Stay tuned!

Komentari

Nema komentara.