Kad su svijetom zavladale žene i istrijebile muškarce... - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kad su svijetom zavladale žene i istrijebile muškarce...

Kad su svijetom zavladale žene i istrijebile muškarce...

…u žiži događaja su Jim Carrey i Ben Stiller-duo komikus zajedno na velikom platnu u filmu 'Used Boys'.

m.n. 31.08.2005 0 komentara

Kad su svijetom zavladale žene i istrijebile muškarce...

Dva apsolutna kralja goofy komedije konačno bi mogla zajedno stupiti pred velike ekrane,Jim Carrey, koji je ionako zaslužan za populariziranje karakterističnog stila komedije, te Ben Stiller koji je nešto kasnije na tim istim temeljima zaradio titulu Fratpackovca. Veselite se? Argument plus je ime Jaya Roacha, redatelja koji stoji iza nedavnog hita 'Meet the Fockers'.

Kako se ovom dvojcu i priliči, 'Used Boys' je pošteno šašava priča smještena u budućnost, negdje u vrijeme kad su svijetom zavladale žene, a muškarci postali ugrožena vrsta. Bez zezancije, muškarci su mal-te-ne istrijebljeni zbog nekog napitka koji se pokazao fatalnim. Stiller i Carrey uprizorit će klonove koji su odbačeni zbog izuma superiornijih modela muškaraca koji imaju bolje razvijene vještine slušanja i vođenja ljubavi. Da bi ipak osvjetali obraz muškog roda, dvojica se daju na potragu za muškom nirvanom znanom kao Mantopia…

Priču koja je stvorena za razne asocijacije potpisuju David Guion i Michael Handelman, a Variety izvještava da bi snimanje trebalo početi na proljeće. Ono što intrigira sve ljubitelje komedije jest činjenica da će se Carrey i Stiller prvi put udružiti, iako su već zajedno surađivali na filmu 'Cable Guy' (Jim u glavnoj ulozi, a Ben u redateljskoj stolici).

Iako je ova vijest skroz pozitivna, nije na odmet spomenuti, nakon Carreyevih preuspješnih izleta u druge žanrove, neki bi ga gledatelji i mediji ipak mnogo radije vidjeli u nekoj drami.
Komentari

Nema komentara.