Nastavak E.T.-a? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nastavak E.T.-a?

Nastavak E.T.-a?

Drew Barrymore je na adresu svog kuma Spielberga uputila žarke želje i usrdne molbe. Voljela bi, naime, snimiti nastavak kultnog 'E.T.'-a.

m.n. 20.07.2005 0 komentara

Nastavak E.T.-a?

Pune 23 godine nakon uspješnog alien prvijenca Steven Spielberg je snimio film 'War of the Worlds' s nešto agresivnijim i malicioznijim izvanzemaljcima, a Drew Barrymore se s druge strane djenula u nešto romantičnije note, posve pogodne za novi nastavak 'E.T'-a. Kako je njihov razvoj tekao u različitim smjerovima, inače bliski tandem pred sobom trenutno ima žestoke pregovore. Ipak, Dark Horizons navodi da bi se Drew, ukoliko do nastavka dođe, trebala pojaviti u ulozi odrasle Gertie koja ulaže napore kako bi E.T.-jevu obitelj spasila od istrebljenja.

Racionalni Steven koji je od 1982. (kada je za ovaj dječji i obiteljski klasik dobio Oscara) nagrade grabio šakom i kapom, baš i ne dijeli Drewino oduševljenje – na premijeri filma 'War of the Worlds' je okupljenim novinarima objasnio da publika više nije sklona empatizirati s alienima, a da su se vremena promijenila.

Barrymoreova mu je odmah, u svom vlastitom stilu, bacila kontru – upravo zbog svih događaja koji su opteretili američku, pa i svjetsku javnost, ljudima treba vratiti vjeru i pozitivnu energiju kakvu je imao 'E.T: The Extra-Terrestrial'. Obožavana je američka glumica u Spielbergovom filmu glumila s jedva navršenih šest godina, a upravo ju je taj naslov u toj ranoj dobi bacio u zvjezdane orbite te joj osigurao mega plaćene angažmane.

Dok smo već kod odnosa Barrymore-Spielberg, spomenut ćemo jednu anegdotu – kada se Drew 1995. skinula za Playboy, brižni joj je kum za ročkas poklonio dekicu s natpisom 'Cover yourself up' te blago izmijenjeni broj tog istog Playboya – njegova je ekipa za specijalne efekte do grla obukla Drew. Hoće li nastavka slatkog aliena biti ili ne, pokazat će vrijeme, ali i povuci-potegni među kumovima.

Komentari

Nema komentara.