Kolektivka - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kolektivka

Kolektivka

S obzirom da su celebrity vijesti u posljednje vrijeme presušile, prisiljeni smo na skupni đir. Emile Hirsch, Nicole Kidman, Whoopi Goldberg i svašta nešto…

m.n. 10.06.2005 0 komentara

Kolektivka

Emile Hirsch, dečko koji definitivno obećava, zaredao je cijeli niz novih poslova. Nakon obola filmu 'Lords of Dogtown', kroz neko ćemo ga vrijeme imati priliku vidjeti u filmu 'Goat', adaptaciji memoara Brada Landa, u režiji malo poznatog Davida Gordona Greena. Iza titule producenta krije se razvikano ime Scotta Rudina, tako da je naslovu osiguran barem dobar start.

No, možemo vam otkriti, svemu tome unatoč, da Landovi memoari nisu požnjeli nimalo dobre kritike – unatoč zanimljivosti tematike (studentska bratstva), čak i Amazon navodi da je knjiga vrlo loše napisana. Glavni lik je 19- godišnji Brett koji se oporavlja od povreda koje su mu nanijela dvojica autostopera. Upisuje se na fakultet te se, u želji za pažnjom i prihvaćanjem, priključuje bratstvu Kappa Sigma, no nikako se ne uspijeva uklopiti. Najboljim se dijelom knjige smatra opis Brettovog odnosa sa starijim bratom koji je sve što on nije – zgodan, uspješan, omiljen atletski tip.

Nicole Kidman pak je, u predahu između čuđenja nad svojim trknutim bivšim mužem, i u očekivanju premijere svog vještičarenja u filmu 'Bewitched', izjavila za Comingsoon da je svojim glasićem pripomogla animiranu avanturu 'Happy Feet' koju smo vam već odavno najavili. U režiji Georgea Millera bila je pingvinica, a čak je, kaže i nešto otpjevala. Ostatak glasovne postave pingvinaca čine Robin Williams, Elijah Wood i Brittany Murphy.

Tiradu ćemo završiti indie komedijom 'Homie Spumoni' čije se režije prihvatio Mike Cerrone koji vam je više poznat kao scenarist komedije 'Ja, ja i Irena'. Nositelj radnje je Renato koji je odgajan u talijanskoj obitelji i potpuno je nesvjestan činjenice da je ustvari crnac. Kada se pojave njegovi biološki roditelji, ostavlja svoju talijansku obitelj te odlučuje da se želi osjećati ugodno u vlastitoj koži. Ekipu čini Whoopi Goldberg, Donald Faison (onaj zgodni iz 'Felicity'), Jamie-Lynn DiScala i Joey Fatone.
Komentari

Nema komentara.