Na Bondovom tragu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Na Bondovom tragu

Na Bondovom tragu

Nije da je konačno potvrđen glumac za Bonda, već se radi na remakeu kultnog špijunskog serijala. Persuadersi i playboyi su Ben Stiller i Steve Coogan.

m.n. 07.06.2005 0 komentara

Na Bondovom tragu

Iako je bilo najavljeno da će Ben Stiller neko vrijeme pauzirati te uživati u krugu svoje obitelji, čini se da mu priroda ne da mira. Tek što je posudio svoj glas lavu iz 'Madagascara', ponadaše se žena i kćer opuštenom lješkarenju u cjelovitoj obitelji. No, filmski je zov očito jači od svega, jer Comingsoon prenosi da ćemo Bena kroz godinu dana moći gledati uz rame Steveu Cooganu, u remakeu britanskog serijala 'The Persuaders'. Naime, da bi se serijal iz 1971. pretočio u dugi metar pobrinuše se udružene snage DreamWorks Picturesa, Hyde Parka i Granada Americae, tako da navedenom dvojcu nije preostalo ništa drugo do pristanka.

'The Persuaders' je jedna od onih televizijskih izmišljotina kojoj ne gine mjesto kultnog klasika, zahvaljujući ponajprije glumačkim doprinosima Tonya Curtisa i Rogera Moorea (naslovna). Moore (koji je zbog ove uloge navodno dobio i onu u Jamesu Bondu) je u originalu glumio besposlenog aristokrata Bretta Sinclaira dok je Curtis uprizorio oštroumnog i snalažljivog milijunaša (koji je sam zaradio svoju lovu) Dannya Wildea.

Famozni je duo pod prijetnjom zatvora uvučen u špijunažu ne bi li razotkrio krimo-lanac, a da biste dobili neku konkretniju sliku, dovoljno je reći – dvojica playboya i sedamdesete! Stiller će u remakeu dobiti ulogu Dannya Wildea koju je utjelovio Curtis, dok će Coogan odigrati ulogu Rogera Moorea. Redateljska palica još nema ime, a moramo priznati da nas živo zanima kako će se Stiller prilagoditi ulozi (Ili: hoće li se uopće prilagoditi ili će je parodirati)

Tko zna, možda kojem od dvojice dogodine ponude ulogu Jamesa Bonda.
Komentari

Nema komentara.