Postoscarovski izbor Hilary Swank - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Postoscarovski izbor Hilary Swank

Postoscarovski izbor Hilary Swank

Nakon Kidmanice i Berryeve još se jedna A-listerica uhvatila horora. Kroz neko vrijeme Hilary Swank gledat ćemo u kršćanski intoniranom 'The Reaping'.

m.n. 14.03.2005 0 komentara

Postoscarovski izbor Hilary Swank

Nova-stara Oscarovka Hilary Swank neće se uspavati na staroj slavi poput nekih njezinih kolegica. Oscari je nisu uljuljkali niti joj dali materijala za prazne tlapnje pa se brže–bolje dala na posao. Osim što se priprema na travanjsko snimanje filma 'Black Dahlie', već najavljivanog De Palminog projekta, u završnim je pregovorima za Dark Castleov horor 'The Reaping'. Flashevi i asocijacije na Halle Berry i njezin postoscarovski izbor uloga su neizbježni…

'Reaping' je nadrealna storija o ženi koja da bi istražila mitove (Swank) putuje u mali, religiozni grad u Texasu gdje se u posljednje vrijeme događaju stvari koje liče na biblijsko znakovlje. Misli se pritom na žabe, kukce, umiranje stoke i prvorođene djece, skakavce koji uništavaju usjeve, oluje i ine nedaće koje bog može poslati zločestim Zemljanima. Kako će se sa svim tim Scilama i Haribdama izboriti krhka ženica, još nije otkriveno.

Režiju potpisuje James Cox ('Wonderland'), a već viđena priča dolazi iz pera Chada i Carey Hayes. Utemeljitelji i čelnici Dark Castlea, Joel Silver i Robert Zemeckis, su oduševljeni zbog Hilaryinog pristanka, koji ipak objašnjavaju kvalitetama i posebnošću cijelog projekta. Lamentacije ćemo ovaj put ostaviti po strani, a koliko će se sudbina Swankove približiti Berry-evoj pokazat će vrijeme.
Komentari

Nema komentara.