Hilary Swank u Crnoj Dahliji - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Hilary Swank u Crnoj Dahliji

Hilary Swank u Crnoj Dahliji

Konačno je najavljen datum snimanja filma 'The Black Dahlia', a predobroj se postavi pridružila isto takva Hilary Swank. Samo što nisu krenuli...

m.n. 14.12.2004 0 komentara

Hilary Swank u Crnoj Dahliji

Već smo vam pisali o adaptaciji James Elroyevog bestselera, 'The Black Dahlia' koji će pokušati rekonstruirati strašno holivudsko ubojstvo. Naime, radi se o smrti starlete Elizaberh Short iz 1947. godine, glumice koja je navodno vodila dva života, a ovaj tajni vjerojatno ju je i ubio. Nakon brojnih izmjena, poznato je da režiju potpisuje Brian De Palma, a novost je da se već jakoj ekipi pridružuje i Hillary Swank.

Uz Scarlett Johansson, koja će glumiti Kay, tajno lice ubijene glumice, u ulozi policajca (bivšeg boksača) koji je opsesivno tražio ubojice pojavljuju se Josh Harnett (koji već pet mjeseci trenira boks za potrebe filma), dok je njegov kolega trebao biti Mark Wahlberg koji je nedavno odustao od angažmana. Wahlberg je svoj drop-out pojasnio preklapanjem datuma snimanja s filmom 'Italian Job2', ali se ipak šuška da se radi o novčanim nesuglasicama i poteškoćama oko finalizacije produkcije.

Spomenimo još jedan detalj – nakon što su autora romana, Elroya, pitali što misli o ekipi koja radi na filmu, najviše je ispljuvao mlađahnu Johansson, te izjavio: 'Ta je glupa balava glumica koja ima jedva dvadeset, za ulogu Kay preniska i premlada'.

Swankova, koja je upravo nominirana za Zlatni globus za ulogu u filmu 'Million Dollar Baby', u ovom će mračnjaku glumiti femme fatale koja je vrlo slična žrtvi. Intrigantna priča konačno će doživjeti ekranizaciju, za što su holivudski tate mate spremni izdvojiti ne baš sitnih 40 milijuna dolara, a nama se čini da uz takvu priču i glumačku postavu ovo mora biti zicer. Samo da konačno krenu... Snimanje će se obaviti u Bugarskoj, a najavljeno je za travanj.

Komentari

Nema komentara.