Keanu kao Sinbad - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Keanu kao Sinbad

Keanu kao Sinbad

'Whoa Dude!' frajer nakon Constaninea uzima na sebe manje futurističnu, manje fikcijsku, ali skoro pa legendarnu ulogu Sinbada Moreplovca.

h.p. 09.03.2005 0 komentara

Keanu kao Sinbad

Sinbad je jedan od onih avanturističkih junaka koji bez prevelikog truda mogu privući lijepu količinu gledatelja. Nije to ništa čudnog ukoliko imamo na umu kako je riječ o priči iz neponovljive zbirke arapskih bajki 'Tisuću i jedna noć'.

Tijekom godina snimljene su bezbrojne ekranizacije; što u obliku dugometražnih igranih, što kratkometražnih animiranih. Posljednji je u nizu bio animirani naslov 'Sinbad: legenda o sedam mora' kojem su svoje milozvučne glasiće posudili Michelle Pfeiffer, Brad Pitt i Zeta-Jones. Vrijeme je za igranofilmsku dionicu!

Redatelj se već zna: Rob Cohen je svoj akcijski zanat pekao tamo u osamdesetima na serijalu 'Poroci Miamija', ali prije nekoliko godina podsjetio je publiku na svoje postojanje filmom 'xXx'. Trenutno kao producent radi na njegovom nastavku, ali i smišlja što i kako dalje.

Novi film o Sinbadu nosit će naslov 'The 8th Voyage of Sinbad', a hrabri moreplovac iz pradavnog osmog stoljeća skakat će iz nesreće u nepriliku negdje u blizini kineske obale. Bit će tu svega: nemirnog mora, fantastičnih bića, pobunjenih generala, ali i carica u nevolji. O angažmanu predano pregovara Keanu Reeves koji na taj način očigledno otklanja govorkanja kako se uskoro povlači iz svijeta filma.

Komentari

Nema komentara.