Keanu i Bullock novi zaljubljeni par - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Keanu i Bullock novi zaljubljeni par

Keanu i Bullock novi zaljubljeni par

'94. su razvalili jednog poludjelog bombaša, a usput i gradski prijevoz nesretnog Los Angelesa. Sada će se malo grliti, ljubiti i voljeti – ako bude vremena.

h.p. 19.01.2005 0 komentara

Keanu i Bullock novi zaljubljeni par

Gledatelji i dio kritike nakon hita 'Brzina' nisu uopće sumnjali da će Sandra Bullock i Keanu Reeves zajedno snimiti još poneki film. Gatare, hiromanti i numerolozi su u to vrijeme redovno iz ladice izvlačili hrabrog policajca i odlučnu prolaznicu kao primjer snažne kemije čije ostvarenje onemogućavaju svakodnevne poteškoće. Whatever, ili još bolje: 'Bullshit!' kako bi rekao Iceman Mavericku, ali što se može; hitovi su opasna stvarčica.

Do nove suradnje ovog slatkičkog para čekalo se puno više od željenog. Davno konstatirana kemija sada će se usnimiti i to u ljubavnoj drami. Studio Warner Bros odlučio je Reevesa i Bullockovu angažirati na remakeu korejskog filma 'Siworae' u kojem se usamljena doktorica i frustrirani arhitekt pronalaze kroz ljubavna pisma. No kao što to u filmu biva postoji jedno veliko ALI. Među njima je vremenska razlika od dvije godine (!?). Tik – tak, tik – tak: zvuči poznato zar ne? Pretpostavljamo da na kraju ipak neće biti velikoga BUUM.

Komentari

Nema komentara.