Dobar policajac - Keanu Reeves - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Dobar policajac - Keanu Reeves

Dobar policajac - Keanu Reeves

U filmskoj ekranizaciji 'The Night Watchmen' pisca Jamesa Ellroya, Spike Lee dirigirat će Keanu Reevesom.

m.n. 16.11.2004 0 komentara

Dobar policajac - Keanu Reeves

Na svoje će doći ljubitelji matriksoidne filozofije, mainstreamovske brzine i raznih štoseva 'Povjetarca preko planine'. O čemu mi to? Pa Keanu Reeves pustio se znanstvenofantastičnih uleta i prihvatio je ulogu u novom filmu Spike Leea 'The Night Watchman', a svoje bi rukave trebao zasukati nakon što dovrši promocijske obveze oko filma 'Constantine' koje je dužan Warner Bros. Picturesu.

'The Night Watchman' je priča o policajcu koji otkrije vrlo razgranatu mrežu mita i korupcije unutar svog policijskog odreda. Naravno, niste ni sumnjali da će biti riječ o nekom ganjanju i blagoj pucačini s herojem –  naš će se dobri policajac upustiti u istragu ne bi li osvjetlao lice svoje. Ipak, dragi Keanu fanovi, znajte da se ne radi o nekom tipičnoj njegovoj ulozi, a također niti lik policajca neće biti onakav kao u serijama kojima nas šopaju domaće nam televizijske kuće.

Priču je napisao naširoko hvaljeni James Ellroy, čovjek iza L.A. Confidentala te predstojećeg nam filma 'Black Dahlia', koji cijelu svoju karijeru temelji na intrigama u policiji i čini se da mu murjaci stvarno leže. Navika mu je i zaprepastiti gledatelje i ine napuštanjem tradicionalnih pandurskih klišea, te davanjem tipu u plavom nešto malo soli u glavu.

Komentari

Nema komentara.