Švedska tajnica je.... - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Švedska tajnica je....

Švedska tajnica je....

Uma Thurman okreće novi list u svojoj karijeri – nakon mačevanja i macho filmova kreće u neke ženstvenije poduhvate. Bit će Šveđanka Ulla u Producersima.

m.n. 22.12.2004 0 komentara

Švedska tajnica je....

Nakon što je turbo zauzeta Nicole Kidman rekla ne ulozi tajnice Ulle, ekipa koja radi na mjuziklu 'The Producers', nije niti časa časila, nego se odmah dala na potragu za novom koketom. Odluka je pala – smješkat će se zavodnički i mazno Uma Thurman! Nakon Oscara za 'Pakleni šund' i pohvala za borbeni 'Kill Bill' serijal (i vješto mačevanje), Uma je odlučila probati nešto sasvim drugo, te pokazati malo svoju vitku liniju u nekim plesnim točkama.

Već smo vam rekli da su za muške uloge zaduženi Nathan Lane i Matthew Broderick koji će biti producenti, a redateljski dio posla obavlja Susan Stroman. Original je snimljen  prema uspješnoj broadwayskoj predstavi 1968. a osvojio je nagradu za najbolji scenarij (Mel Brooks) i nominaciju za najbolju mušku sporednu ulogu (Gene Wilder).

Osim nove uloge, Uma je ovih dana otplivala malo i u modne vode – postala je novo zaštitno lice francuske modne kuće Luis Vuitton.
Komentari

Nema komentara.